Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Steffen Morrison

Steffen Morrison

Jan 7th 2017 @ Theater Het Kruispunt

Barendrecht, Netherlands
I Was There
Jan
07
I'M A SOULMAN
Saturday, January 7th, 2017
8:15 PM
Theater Het Kruispunt
Barendrecht, Netherlands
I'm a Soulman

DE SOUL OF THE SIXTIES HERLEEFT.

I’m a Soulman is een authentieke en opzwepende soulshow gebaseerd op het opmerkelijke verhaal van het legendarische platenlabel STAX. Het is 1958 en Amerika wordt geteisterd door rassenrellen als juist op dat moment een blanke broer en zus besluiten om een platenlabel te beginnen dat zich richt op zwarte artiesten. Binnen de kortste keren groeit STAX uit tot een familie van gelijkgestemden waar artiesten als Otis Redding, Sam & Dave en Booker T. & the M.G.’s wereldwijde furore maken.

Op het podium herreist de wereldberoemde opnamestudio van STAX. Steffen Morrison (bekend van TVOH) en Joy Wielkens (o.a. The Buddy Holly Story) laten onder begeleiding van de beste R&B band van Nederland de Soul van de Sixties herleven met hits als Dock of the Bay, Knock on Wood en natuurlijk I’m a Soulman.

Met: Steffen Morrison, Joy Wielkens en 6-mans band (Wiboud Burkens – Hammond, Cyril Directie – drums, Manuel Hugas – bas, Rene van Barneveld – gitaar, Michael Varekamp – trompet en Ben van den Dungen – sax).