Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
ESUS Tickets, Tour Dates and Concerts

ESUS

Inekafe Mesta daleke klubtour

May 7, 2016

8:00 PM UTC
I Was There
Leave a Review
ESUS Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

ESUS Biography

2011 - Založena kapela, jejíž náplní bylo zkoušet v rodiném domě 3+kk, žrát tam pizzu a srát ukrajince, kteří v sousedství pracovali na přestavbě baráku.

2012 - Ohlášen první koncert, což pro nás znamenalo začít cvičit. Hráli jsme samý covery a jednu svojí legendární pecku, kterou už nehrajeme, protože je na piču.

2013 - Jediný koncert a to v rámci soutěže. Pak od nás odešel basák, protože to byl hroznej zmrd a tak Kohy a Bedna až do podzimu zkoušeli ve dvou a psali nový songy. Na podzim k nám přišel novej basák Oggy. Sehrávali jsme se dlouho, ale výsledek stojí za to.

2014 - První koncert na Čárách v Kozojedech v nový sestavě byl parádní. Výbornej kotel rozjel paradoxně náš bejvalej basák, takže už to neni zmrd, ale frajer. Po čtyřměsíšní pauze vystupejeme na dalších 7 akcích, kde za zmínku stojí hostovačka u Tří Sester na vánočním koncertě v Paláci Akropolis a postup do finále v Silver Cupu. V říjnu jsme ve studiu v Rápoticích natočili EP Jak se do lesa volá, tak se Ešus ozývá a zjistili jsme, že to je docela dobrý, a proto jsme přibrali do kapely druhýho kytaristu Dejva, aby to bylo dobrý i naživo.

2015 - Kapelní rok začal tím, že na radiu Beat zahráli Nesnášim práci. Díky tomu jsme si zahráli v Kolíně. Pak jsme jeli další akce jako třeba Majáles v Českým Brodě s Horkýžema nebo oslavu 30 let Tří Sester v Bráníku. V létě jsme se ukázali v Liberci na Benátský noci, kde s náma Fanánek zazpíval Hospodskej sen dvojku. Hráli jsme na nejmenší stage od Skutečný ligy a přišlo tam strašně moc lidí, prej 600, takže to mělo takovej full efekt. Pak jsme tradičně předskočili na Vyžlovce, o dva týdny později dali tzv. "okolokozojedskou" tour (dvojáček Doubravčice + Kostelec, kde si s námi zahrál náš bývalý basák a rozlil na stagi pivo) a ke konci roku dostali příležitost vyjet na turné do Evropy resp. jeden koncert v Bratislavě a to je všechno.

2016 - Chystáme nový věci, z kterejch pak bude singl, EP nebo album, případně hit léta 2016, ale to asi ne. Hlavní atrakcí tohoto roku ovšem bude výroční koncert 5 let, který se uskuteční až bude teplo, protože venku je to lepší open air než uvnitř.
Read More
Punkrock
Follow artist