You’ve got great taste.
Sign in to follow your favorite artists, save events, & more.
Sign In
Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
ALTAR Romania Tickets, Tour Dates and Concerts

ALTAR Romania

ALTAR - 25 DE ANI

Mar 25, 2016

8:00 PM UTC
I Was There
Leave a Review
ALTAR Romania Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
ALTAR 25 DE ANIVineri 25 Martie ,incepand cu ora 20:00, va asteptam in Irish&Music Pub din Cluj-Napoca sa sarbatorim impreuna un sfert de veac de Istorie Rock,Respect si Atitudine! Va multumim tuturor celor care ne-ati sustinut in toti acesti 25 de ani si va invitam sa ne fiti alaturi cu mic, cu mare si in aceasta seara de mare sarbatoare!Invitati : Times of NeedShare, INVITE & B there!https://www.facebook.com/events/238790999794655/
Show More

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

ALTAR Romania Biography

Infiintata la Cluj-Napoca, formatia ALTAR s-a impus inca de la primele aparitii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din Romania. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol din istoria muzicii rock romanesti, editand doua EP-uri si cinci albume, concertand cu succes in toata tara, fiind nominalizata si desemnata in repetate randuri de catre public si presa de specialitate drept cea mai buna trupa rock romaneasca.
Dupa peste 26 de ani de prezenta in prima linie a rock-ului romanesc, ALTAR ramane una dintre cele mai apreciate, populare si spectaculoase trupe live din tara, fiecare concert al formatiei fiind o experienta unica pentru orice public.
Pentru concertele din 2017, ALTAR pune in scena “Rapsodia Romaneasca”, un show rock modern, cu insertii electro si etno-folclorice, proiectii video dinamice, un adevarat spectacol audio-vizual de calibru international ce nu trebuie ratat.
Read More
Rock
Follow artist