You’ve got great taste.
Sign in to follow your favorite artists, save events, & more.
Sign In
Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
IOS  - IsOokSchitterend Tickets, Tour Dates and Concerts

IOS - IsOokSchitterend

IOS in MEZZ

Mezz
Keizerstraat 101

Sep 26, 2024

7:30 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
IOS  - IsOokSchitterend Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets
About this concert
De van oorsprong Groningse band IOS is terug van weggeweest. Na een uitverkocht reünieconcert en de nieuwe single 'SAMEN' komt de band met een tour langs de Nederlandse poppodia. De Nederlandstalige succesformatie, toen nog bekend onder de naam Is Ook Schitterend, scoorde in 1997 meteen een grote hit met hun debuutsingle ‘Voltooid Verleden Tijd’. Vanaf 2005 beleefde IOS een tweede bloeiperiode met het wat stevigere, meer alternatieve geluid op hun album ‘4’, waarvan ‘Hoe Het Voelt’, ‘Altijd Wel Iemand’ en ‘Uit De Schaduw’ moeiteloos de Top-40 haalden. Met het album ‘Open’ uit 2007 zette de eigenzinnige band een uitroepteken achter tien jaar samen Nederlandstalige muziek schrijven en live spelen. In de lente van 2021 werd de draad weer opgepakt en werden er langzaam plannen gesmeed om nieuwe muziek uit te brengen en samen het podium op te stappen. Op 26 september komt IOS naar MEZZ. Deze avond ontbreken de hits uiteraard niet, maar de band brengt zeker ook nieuw werk. “Een nieuw hoofdstuk kan niet zonder nieuwe muziek. Het IOS-verhaal draait al sinds dag één om twee thema’s: muziek en vrienden. Daarom is onze nieuwe single ‘SAMEN’ een muzikale ode aan de vriendschap.”
Show More

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

About the venue

MEZZ is het podium voor live popmuziek en dance in Breda. MEZZ is open, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. Let's MEZZ things up!
Follow Venue

IOS - IsOokSchitterend Biography

De band IOS (voorheen IsOokSchitterend), is terug. Naast de release van de nieuwe single SAMEN, is de kaartverkoop voor de clubtour gestart. Bekende hits als Voltooid Verleden Tijd, Uit de Schaduw en Altijd wel Iemand kunnen dit najaar eindelijk weer luidkeels live meegezongen worden.
Read More
Nederlandstalig
Pop
Pop Rock
Follow artist