Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
unge obi Tickets, Tour Dates and Concerts

unge obi

PiP Festival 2024

Jun 15, 2024

12:00 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
unge obi Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Ticketmaster Norway
festival banner
See who else is playing at PiP Festival 2024

Find a place to stay

Event Lineup
Massive Attack
1.07M Followers
Follow
Stormzy
202K Followers
Follow
HighasaKite
62.4K Followers
Follow
unge obi
23 Followers
Follow
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

unge obi Biography

Unge Obi
Unge Obi, en fremadstormende rapper fra Oslo, gjorde sin entré i musikkverdenen gjennom sosiale medier i september 2020. Bare et år senere, i et bemerkelsesverdig samarbeid med hip-hop legenden Tommy Tee, debuterte han med en EP som ikke bare markerte hans musikalske inngang, men også inviterte lyttere til en introspektiv reise gjennom hans personlige tvil og konflikter.

Fremfor å følge den tradisjonelle stien av maskulinitet og selvsikkerhet innen sjangeren, utforsket Unge Obi en annen vei. Han søkte å belyse usikkerheten om sin egen egnethet, skapende en sjelden og ærlig dybde i sitt musikalske uttrykk. Gjennom musikk, videoer og sosiale medier, formidlet han en indre konflikt mellom sin personlige identitet og kunstnerpersona, ofte krydret med humor og selvironi.

Unge Obi sin debutkonsert på Blå den 17. februar 2024, som ble utsolgt, markerte en betydelig milepæl i hans karriere. Ytterligere anerkjennelse fulgte da han ble booket til prestisjefylte arrangementer som PIP og by:Larm 2024. Selv om temaet om ambivalens og tvil forblir kjerneelementer i hans kunstneriske utfoldelse, har Unge Obi også begynt å utforske nye soniske og visuelle territorier, mens han fortsatt holder fast ved den dyptgripende ærligheten som har gjort ham til et navn å se opp for i den norske rapscenen.
Read More
Alternative Hip Hop
Pop
Hip Hop
Urban
Follow artist