Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Lenkke_ Tickets, Tour Dates and Concerts

Lenkke_

Backstage Klubturné @ Nagyerdei Víztorony, Debrecen

May 17, 2024

6:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Lenkke_ Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
A Hangfoglaló Program elhozza a magyar zene legfrissebb tehetségeit Debrecenbe is a Backstage Klubturné keretein belül! Műfajokon átívelő programmal készülünk, melyen nem csak a szórakozás kerül előtérbe, hiszen szakmai programmal is várunk az ígéretes zenészek koncertjei előtt! Fran Palermo A Fran Palermo 2011-es fennállása óta számtalan formát öltött és kevés állandó dolog volt az életükben, de egy biztos: minden alkalommal kettészakítják a színpadot élőben. A legfőképpen az indie rock műfajából inspirálódó zenekar főleg angol nyelvű slágereivel veszi be Debrecenben a Nagyerdei Víztornyot május 17-én! Gorg & Benzol A banda saját tollából idézve: "A Gorg & Benzol egy félinstrumentális, fél-élvezhető stenk-fusion trió a keleti blokkból. Célunk, hogy a hallgatóság furcsán érezze magát és mindenki kérdőjelezze meg önön valóját. Ezt éles váltásokkal, gyomorforgató harmóniákkal és modulációkkal, és szigorú kompromisszumkerüléssel igyekszünk elérni. Keverünk technót jazz-el, rock zenét jazz-el, funkot jazz-el és jazzt is jazzel. Szeptember 14-én jelent meg az első lemezünk, a Trip to Hatland, tulajdonképpen dalok találhatóak rajta, és volt már olyan, aki meghallgatta. Lenkke_ Lenkke_ a koncerteken merengős alterpop dalai mellett teret hagy a táncra hívó elektronikus underground energiáknak. Angol-és magyar nyelvű trekkjeit énekléssel, rappeléssel, dorombolással, furulyázással és potméterek tekergetésével hívja életre. Lenkke_, azaz Fehér Lili akusztikus és elektronikus zene iránti érdeklődése párhuzamosan alakult, de utóbbi lett az a stílusirányzat, amiben igazán önmagára talált. Öt éve kezdett el aktívan zenéléssel, zenekészítéssel foglalkozni, ebből hármat a híres Kőbányai Zenei Stúdióban töltött. Tengeri Püspök A veszpérim székhelyű zenekar már 1998 óta működik kisebb megszakításokkal. Trió formációban kezdték és sok éven át énekes nélkül zenéltek, terápiás jelleggel. Műfajilag a grunge, stoner és progresszív rockból építkeznek, de az évek során számtalan más zsáner is hatással volt a srácokra, akik az Ordog, a Tulpa valamint a Nagyúr zenekarokkal is játszottak már közösen. W I R E S A budapesti kötődésű W I R E S a hazai gitárzenei szcéna egyik legérdekesebb muzikális megnyilvánulása sajátos ipari metalcora / káoszcore hangzásával. Az öttagú zenekar 2020-ban alakult, 2022-ben debütáltak színpadon, azonban azóta már megjárták a legnagyobb hazai koncerthelyszíneket, most pedig Debrecenbe érkeznek, hogy a helyi rockereknek is kedvezzünk! 17:30 Szakmai program 18:30 Gorg & Benzol 19:40 Lenkke_ 20:30 Wires 21:00 Fran Palermo 22:00 Tengeri Püspök A belépés ingyenes! Hangfoglaló Program @ Az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiumának alprogramja a Petőfi Kulturális Ügynökség kezelésében.
Show More

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Lenkke_ Biography

Beside her pensive alterpop songs, Lenkke_ leaves room for electronic underground energies that invite you to dance. She brings her treks to life by singing, rapping, purring, playing the flute and twisting potmeters, in english and hungarian lyric too.

Lenkke_, aka Fehér Lili Fehér's interest in acoustic and electronic music developed in parallel, but the electonic way became the stylistic direction in which she really found herself. She started actively making music five years ago, three of which she spent at the famous Kőbánya Music Studio. In 2023, she was selected for the "Kikeltető" competition, where she was able to show her talents among other emerging talents. Her performance received a positive response from the audience and the organisers alike. As a result, she was able to perform at Kolorado, Bánkito Festival and Sziget, among others.

In the autumn, following the busy summer months, she released the Gödör live session video in the magicial place of Csillebérc, followed by her 2-song debut single Gödör/Szélnek eresztett. In the autumn, he was a guest of Analog Balaton on several tour dates in the countryside.
Read More
Electronic
Alternative Electronic
Electronic Pop
Follow artist