Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Mert Kuldemir Tickets, Tour Dates and Concerts

Mert Kuldemir

Serebral Terapi Albüm Lansman Konseri

May 24, 2024

8:30 PM GMT+3
Get Reminder
Book a Hotel
Mert Kuldemir Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets
About this concert
Mert Kuldemir'den Yeni Albüm: Serebral Terapi "Serebral Terapi Albüm Lansman Konseri", 24 Mayıs Cuma günü Volume Alsancak sahnesinde! Yeni albümü, "Serebral Terapi" den şarkılar çalarak kutlayacağımız gecede gelin hep birlikte eğlenelim, progresif rock a doyalım! Ayrıca konserde açılış grubu olarak, kıymetli müzisyen dostum Mert Erdem de yer alacak. Onu da kaçırmayın. Kapı açılışı: 20.30 Mert Erdem: 21.00 Mert Kuldemir: 22.30 Volume Alsancak ve Artdem Music katkılarıyla gerçekleştirecek olduğumuz lansman konserine herkesi bekliyoruz.
Show More

Find a place to eat

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Mert Kuldemir Biography

2007 yılından beri rock/metal piyasasının içindeki genç bir gitarist olarak hayatımı devam ettiriyorum. Geçmişte birçok grup ile sahne aldım ve şu an hali hazırda ayrıca Ütopya Project, Dawnfall, Kargaşa Projesi ve Cloud Theory ile de müzik serüvenime devam ediyorum.

Küçük yaşta (16) Rock-a gibi festivallere çıkma fırsatını yakaladım, yine bu yaşlarda kendi bestelerimi Woltran adlı Heavy Power Metal grubu ile yayınlamaya başladım.

Müzik benim için küçüklüğümden beri bir şeyleri ifade etme biçimiydi, hala da öyle. Bu sebeple yazdığım tüm eserlerde hep üstü kapalı da olsa bir şeyler anlatmaya çalışmışımdır. Hep hayata dair bir şeyleri sorgulamış ve bununla alakalı bir şeyleri müzikleştirmişimdir. Bu zamana kadar Cloud Theory, Kargaşa Projesi ve son zamanlarda da Ütopya Project gruplarında bestekar olarak bu yönümü kullandım.

Hayattaki en büyük gayelerimden bir tanesi yaptıklarımla ve yapacaklarımla insanoğluna ilham olabilmekti. Geçmişte diğer gruplarım ile elde ettiğimiz başarıların yerine artık kendi kazanımlarımı başkalarıyla paylaşmam gerektiğine inandım. Artık başkalarının hikayelerini anlatmak yerine kendi hikayemi anlatma vaktimin geldiğine inandım ve 22.01.2022 tarihinde ilk albümüm “Benign” i
çıkardım.

Yeni albümde daha agresif hikayelerime odaklanarak, bu sefer daha öfkeli ama hepimizden bir parça taşıyan Türkçe parçalarla bezenmiş olan çalışmamı tamamlayıp, yeni albümün teklileri “Kutsal Sular”, “Aklında Kazılı” ve "Paradoks Yansıma" yı yayınladım.
Read More
Progressive Metal
Rock
Progressive Rock
Follow artist