Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Stef Paglia Tickets, Tour Dates and Concerts

Stef Paglia

Zomer in Het Park

Jun 6, 2024

8:00 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
Stef Paglia Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets
About this concert
☀️ Kijk jij ook uit naar de zomer? Wij ook! Van 5 juni tot 30 juni vind je ons in het Lierse stadspark. Zomer in het Park, dat zijn vier weken gevuld met theater, muziek, film én een gezellige zomerbar. 🥁 Vandaag laten we je het programma op je los: een mix van lokaal talent en gevestigde waarden. Benieuwd? Kijk snel op onze website. Stef Paglia pakte voor het eerst een gitaar op toen hij slechts 12 jaar oud was. Zijn vader introduceerde hem in de blues via de virtuoos Stevie Ray Vaughan. Hij raakte meteen besmet met de blueskoorts, die de artiest heeft gevormd die hij vandaag de dag is. Hij groeide op in het Belgische Aarschot en studeerde aan het PXL-Music conservatorium in Hasselt. Hij studeerde af en werd een fulltime muzikant. Naast zijn eigen project maakt Stef deel uit van twee andere succesvolle Europese tourbands. Hij is een van de oprichters van The BluesBones (winnaar van de Belgische Blues Challenge 2016) en heeft met hen 7 albums opgenomen, waarvan 3 opeenvolgende nummer één cd's in de UK Blues Charts. In 2019 sloot hij zich aan bij Kaz Hawkins (winnaar van de European Blues Challenge 2017) als bandlid en nam met haar 2 albums op: ‘Memories Of’ en ‘Until We Meet Again’. Tijdens zijn carrière deelde Stef podia met internationale topartiesten zoals Laurence Jones, Danny Bryant en The Nimmo Brothers. In 2017 startte Stef zijn eigen band 'Stef Paglia Trio'. Samen met zijn vriendin Iris Teunissen begon hij zijn eigen muziek te schrijven. Dit resulteerde in hun debuutalbum ‘Never Forget’ dat werd uitgebracht in 2019 (opgenomen en geproduceerd in Superfly Studio’s in Engeland door Wayne Proctor). Dit was het begin van zijn solocarrière! Een Europese tournee stond gepland, maar toen sloeg Covid toe. Tijdens deze periode schreven Stef & Iris de EP ‘Light & Darkness’. Deze keer besloot hij het zelf te produceren, de band nam de nieuwe nummers op in de zomer van 2022 in Dunk!studios in België. Uitgebracht begin 2023, vertonen de nummers een geheel nieuwe sound. Een paar maanden later bereikte de EP nummer 3 in de Blues/Rock hitlijsten in de VS.
Show More

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Stef Paglia Biography

The electrifying ensemble around the talented and acclaimed guitarist Stef Paglia, brings a unique blend of blues and rock ranging from pumping grooves, rough fuzz sounds to softer dreamy sounds. The rhythm section provides a tight and soulful rhythm. Together with the sonic tapestry of authentic Hammond organ and keys, they ensure the maximum impact and emotion to their performances. The harmonious backing vocals add an extra layer of soul and depth to Stef Paglia’s powerful lead. Are you ready to groove? We are!

Their latest EP number 3 spot in the American Blues/Rock chart in march 2023 is a testament to the band’s undeniable talent, musical prowess and broad appeal.
Read More
Blues
Rock
Follow artist