Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
The situation in Ukraine is evolving rapidly, and this listing may not reflect current conditions. Please check with the venue before making plans.
éllia Tickets, Tour Dates and Concerts

éllia

éllia + Отрута, Prokat Kaset

May 11, 2024

6:30 PM GMT+3
I Was There
Leave a Review
éllia Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Збірна України з емокору, гурт éllia вирушає у свій перший міні тур! Попри недавній старт музичної карʼєри, учасники колективу вже добре знайомі прихильникам української важкої сцени. За 2023 рік хлопці встигли випустили кілька синглів та кліпів, дебютувати з виступом на фестивалі Faine Misto та зіграли ще кілька концертів. 😎 Що ж, саме час відкривати нові горизонти та запалювати нові міста своїм звучанням. Ловіть дати та залітайте на концерт: ▪️10.05 – Дніпро, МахноПаб ▪️11.05 – Київ, Volume Club ▪️12.05 – Вінниця, Docker Pub
Show More

Find a place to stay

Event Lineup
éllia
40 Followers
Follow
ОТРУТА
14 Followers
Follow
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

éllia Biography

Гурт éllia створений екс-учасниками Space of Variations, а також учасниками Telema та Burned Time Machine на початку 2023 року. За цей час гурт встиг випустити кілька синглів, релізнути музичне відео та дебютувати з виступом в рамках фестивалю «Файне Місто 2023». У творчості колективу ви можете відчути вплив комерційної емо/пост-хардкор сцени нульових (Saosin, Paramore, The Used, From First to Last), але з переосмисленим та сучасним звучанням.
Read More
Alternative
Post Hardcore
Emo
Follow artist