Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
BrightMindsBand Tickets, Tour Dates and Concerts

BrightMindsBand

Halve Finale Mentos Grote Prijs van Nederland

May 3, 2024

7:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
BrightMindsBand Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Ontdek opkomend muzikaal talent dat op het punt van doorbreken staat! De Mentos Grote Prijs van Nederland biedt weer aanstormend talent een podium. Met iedere halve finale, 5 acts die zich aan elkaar zullen meten en waaruit twee finalisten bekend worden gemaakt. Iconen als Junkie XL, Brainpower, Typhoon, Eefje de Visser en WIES hebben al eens dé Grote Prijs van Nederland gewonnen. Dit jaar krijg jij opnieuw de kans live te stemmen en mede te beslissen welke act de finale bereikt. De uiteindelijke winnaar ontvangt €10.000,- om zijn of haar muzikale carrière een vliegende start te geven. Sidenote: Stemmen gaat middels een speciaal stembandje. Deze kun je alleen bemachtigen wanneer je voor 19:30 uur binnen bent. Programma: Anna Joan Boter bij de Vis Bright Minds Cheyenne Toney Janet Livv
Show More

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

About the venue

The TivoliVredenburg is a contemporary music complex located in Utrecht, Netherlands. The venue consists of five halls designed acoustically for a specific music genre.
Follow Venue

BrightMindsBand Biography

De 3-koppige band Bright Minds werd in de zomer van 2023 opgericht in Valkenswaard (NB) en heeft sterke invloeden vanuit de Roots Rock. Met een gezonde portie Brabantse nuchterheid maakt de band muziek die lekker in het gehoor ligt en tóch net even anders is. Dit wordt gecombineerd met teksten die recht uit het hart komen.

De heren van Bright Minds zonden hun eigen nummer ‘Brother’ in voor de Mentos Grote Prijs van Nederland 2024 en wisten daarmee uit ruim 230 inzendingen vanuit heel Nederland een van de drie Wildcards te winnen. In een volgende ronde behaalde band zelfs de halve finale in Tivoli Vredenburg.
Read More
Roots Rock
Blues Rock
Folk Rock
Rock
Follow artist