Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Omu Gnom Tickets, Tour Dates and Concerts

Omu Gnom

May 11, 2024

6:30 PM GMT+3
Get Reminder
Book a Hotel
Omu Gnom Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets
About this concert
Titlu event: Concert Omu Gnom | În deschidere MCs United Showcase Locație: FABER, splaiul Peneș Curcanul 4-5 Dată: 11 mai Oră: 6.30PM - 12AM Organizatori: FABER, Omu Gnom, MCs United, BandBook În 11 mai îți dăm întâlnire cu unul dintre artiștii reprezentativi ai rap-ului underground românesc:Omu Gnom. Vino să simți adevăratul hip hop de pe scena FABER. În deschidere, show asigurat de DJ Undoo și MCs din Timișoara: The MCs United Showcase (Gemini JAXX x Kaos INK x Kara x Megga Dillah x DJ Mack). Promitem o incursiune în aproape toate albumele Omu Gnom, un fel de best of so far, de la ”Ai grijă să n-ai griji” la piese de pe ultimul material scos la final de 2023, ”Între Timp”. Fii pregătit pentru un concert cu vibe aparte și pentru o seară de conscious rap cu muzică banging. Deschidem porțile și barul la ora 18.30, iar concertul începe de la 19:15. Dăm muzica mai încet la 22, dar putem rămâne la povești până la 23. Sunetul va fi puternic, așa că vă recomandăm să nu aduceți cu voi animale de companie. Copiii sub 14 ani vor intra gratuit, dar doar însoțiți de un adult.
Show More

Find a place to stay

Event Lineup
dj undoo
2.17K Followers
Follow
Omu Gnom
1.05K Followers
Follow
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Omu Gnom Biography

Recunoscut pentru rigoarea și complexitatea scrisului, Omu Gnom este unul dintre cel mai longevivi reprezentanți ai underground-ului românesc, având peste 20 albume cu tâlc în palmares, multe dintre ele devenind clasice.

Se fac patru ani anul acesta de când Omu Gnom produce și prezintă în fiecare joi, la Radio Guerrilla, Muzică de pus pe gânduri – singura emisiune de conscious and lyrical rap din FM-ul românesc.

Concertele lui Gnom sunt speciale și reprezintă o incursiune selectivă în mai toate materialele artistului. Vei recunoaște imediat acest vibe anume așa că fii pregătit pentru un show cu muzică de dat din cap și din neuroni.

Site: http://omugnom.com

Instagram: https://www.instagram.com/omu.gnom

Spotify: https://spoti.fi/3uhgg7Q

YouTube: https://www.youtube.com/@Atelieredecreatie
Read More
Hip Hop
Conscious Rap
Follow artist