Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Milan Mes Tickets, Tour Dates and Concerts

Milan Mes

Jan Dirk van der Burg: De Waarde van Woede (wel leuk)

Apr 25, 2024

8:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Milan Mes Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Avondvullend Fotocomedy-programma van Jan Dirk van der Burg, met dampende powerpointpresentatie over de Waarde van Woede en de Armoede van de Dankbaarheid. Een avond waar je je haat, woede ergernis de vrije loop kan laten en kan kanaliseren in energie waar we wél mee voorruit kunnen in de wereld. Adequate muzikale omlijsting door Milan Mes! We werken langzaam naar het hoogtepunt van de avond: de lancering van de eerste Haatjournal van Nederland. Oh ja, het gaat óók nog over de kunst van het kopiëren. Infotainment, muziek, humor en filosofie in 1 avond, holyshit. En ook nog een gratis woedende cocktail helemaal inbegrepen. Jan Dirk van der Burg (1978) fotografeert, filmt, maakt fotocomedy en is de voormalig Fotograaf des Vaderlands. In 2022 sloot hij zijn ambtstermijn af met ’Typisch Nederland’, een tentoonstelling in het NL Fotomuseum en een gelijknamig boek. Zijn bekendste werk is het fotoboek Olifantenpaadjes (2011), een optimistische aanklacht tegen een landschappelijke misstand en een ode aan de kortste weg van A naar B. Daarnaast bundelde hij ongevraagd de 10 opmerkelijkste twitteraccounts van Nederland in de Tweebundelbox (2016). Sinds hij in 2004 afstudeerde met een serie over Kantoorcultuur opereert hij in een fotografische nichemarkt van inspraakavonden, vergaderingen en cursussen – de wereld onder het systeemplafond. Daarnaast heeft hij en wekelijkse beeldcolumn #heerlijkgenieten in Volkskrant Magazine, had hij met Marcel van Roosmalen de serie Nederland onder het Systeemplafond voor De Correspondent en maakte hij theatervoorstellingen met Flavia Faas op theaterfestival De Parade over zijn fotografie en het verbazingwekkende leven in het algemeen. Ook de moeite: de zesdelige webserie ‘De Fotoclub des Vaderlands’ op youtube en vanaf mei 2023 is hij ook te zien in het kinderprogramma ‘Snapshot’ op NPO ZAPP, fotografie-tv voor de doelgroep met de meest onbevangen blik. Ook is hij is lid van het self publishing collectief DIABP. Jan Dirk is al jaren Pandist, de geuzennaam voor de bewuste Fiat Panda rijder. Hij woont en werkt in Amsterdam.
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Milan Mes Biography

Milan Mes, the maestro behind the mix of brass trumpet and minimalistic electronic dance music. As a trumpet player and producer he mixes New Orleans, Caribbean and Balkan music with electronic grooves and brings it to the bustling streets of his hometown Amsterdam.
Mes’s journey into the realm of music began at an early age, as he found solace and inspiration in the soulful sounds of jazz legends like Miles Davis, Chet Baker and Don Cherry.

Milan Mes made his debut as recording artist with his electro-pop band, THE BENELUX.After which he continued his journey with the mariachi Supercity Band. Currently Mes makes music with musicians like Robin Block and Mozes Meijer.
In 2009 Mes won the Best Musician Award of the Grote Prijs of The Netherlands. The same year he won the award for most innovative music, the Jur Naessens music prize with his music theatre group Project Wildeman.
Read More
Balkan Brass
Jazz
House
Electronic
Euro-dance
Follow artist