Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Get Tickets
Tickets

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Ginesta Biography

Ginestà és un grup de pop melós i lletres cursis en actiu des del 2018. Han publicat tres discos i són coneguts gràcies a les cançons del Pau Serrasolsas i la veu celestial de la Júlia Serrasolsas.

El primer treball, “Neix”, és autoproduit i autoeditat. Quan els germans Serrasolsas l’escolten avui en dia diuen que desafinen i que en Pau canta amb un accent impostat que li fa gràcia.

Amb el segon disc, Ginestà va publicar la cançó que els va canviar la vida: “Estimar-te com la terra”. També hi havia “Kilòmetre 3” que els va permetre estavellar un cotxe mentre feien el videoclip. Al llarg de la gira d’aquest segon disc, Ginestà va incorporar el bateria i productor Cesc Valverde, també conegut com Xicu i l'Andrea Puig com a guitarrista.

Van publicar un tercer disc carregat de cançons d’amor -com la majoria de les seves cançons anteriors-, però aquesta vegada van voler cridar-ho als quatre vents. Es titula “Suposo que l’amor és això” i conté un altre dels seus grans èxits, “L’Eva i la Jana”. Aquesta cançó va ser publicada amb un gran videoclip, una gran coreografia i també una gran rigidesa a l’hora de ballar-la.

“L’Eva i la Jana” va arribar al cor de molta gent. Igual que “Ulls d’Avellana” o “Ara és estiu cada desembre”. Tot plegat els va permetre fer una gira increïble pels principals escenaris del país i comprar-se una moto.

Acaben de publicar el seu últim treball, "VIDA MEVA".
Read More
Follow artist