Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Job den Dulk Tickets, Tour Dates and Concerts

Job den Dulk

Vurige Tongen 2024

May 19, 2024

5:30 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Job den Dulk Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Ik speel een set in de theetuin van Ruigoord!
festival banner
See who else played at Vurige Tongen 2024

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Job den Dulk Biography

Donker en licht dat samenkomt. Woelen en voelen in een koffer vol zielenroerselen, terwijl met elke gitaartoon de zon steeds verder opkomt. Job den Dulk neemt je met zachte zang en intiem gitaarspel mee in de stroom van liefde, levensprocessen en melancholische momenten.

Donker & Licht is zijn eerste EP (2021), een akoestische koestering voor de ziel die smacht naar schoonheid. Muziek die meestal klein is in vorm en arrangement, alsof je een oude foto vindt op de zolderkamer en even wegdroomt bij de herinnering. Een inkijkje in intieme sferen, alsof je stiekem door het sleutelgat kijkt. Gastmuzikanten Dick Ronteltap (dwarsfluit) en Moniek de Leeuw (viool) speelden ook mee op het album. Met Moniek maakte hij ook een live videoclip van het nummer Tekens Aan De Wand.

Eind 2022 volgde de release van de single Zachtjes Lokt Het Water, een cover van Ramses Shaffy. Het nummer is verrijkt met pianospel van Sjaak Douma die eerder remixes maakte van San Holo en Nils Frahm. 

Op 1 maart 2024 vierde Job de lente met de release van een fris opwekkend liedje, genaamd Feniks In De Lucht.

Job speelde op diverse plekken zoals het Poëzie La Go Go festival in Rotterdam, het Eef festival in Zeeland en het Landjuweel festival op Ruigoord.

De inspiratie kwam onder andere van songwriters Jose Gonzalez, Sufjan Stevens en Nick Drake, maar ook door Nederlandse artiesten als Ramses Shaffy, Spinvis, Eefje de Visser en Herman van Veen.
Read More
Follow artist