Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Flowʍolꓞ Tickets, Tour Dates and Concerts

Flowʍolꓞ

Flowʍolꓞ // Brainforest | Legenda Sörfőzde

May 19, 2024

6:00 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
Flowʍolꓞ Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets
About this concert
🎶 Ismét elhozzuk nektek az underground progrockot, ezúttal a Brainforest🤯🌲 zenekarral kiegészülve élvezhetjük Veletek a páratlan ritmusképletek (disz)harmóniáit!! Flowʍolꓞ ● Progresszív elemekkel játszó pszichedelikus-rock formáció, dalközpontú, jellemzően baljós hangulatú dallamokkal. 2023 őszén elkészült 'Alcohol & Darkness' c. nagylemezük szintén ezt a hangulatot örökíti tovább! Brainforest ● Tarcza Vilmos (gitár) és Török Viktor (ének), a nemrégiben megszűnt MMM progresszív rock zenekar szerzőinek 2023-ban indult projektje, amelyben a főszerepet az új, modernebb hangvételű és lendületes dalok kapják, korábbi szerzeményeik átdolgozásai mellett. Nagy hangsúlyt fektetnek a dalok pozitív üzenetére, az érzelmi és szellemi útkeresés fontossága elsődleges elem a szövegekben. Basszusgitáron és erős kisugárzásával Franczel Róbert tesz hozzá a zenekar „megragad és nem ereszt”-hatásához, a feszességért és áradó energiákért Kovács Ákos felel. A Brainforest készülő albumából ad ízelítőt a koncerten.
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Flowʍolꓞ Biography

A psychedelic-rock ensemble that weaves progressive elements into their music, featuring lyric-driven, typically eerie melodies.

They released their first album, 'Alcohol & Darkness' in 2023! Since then, the audience has had the opportunity to see them live at numerous venues and festivals.
Read More
Alternative
Progressive Rock
Psychedelic Rock
Follow artist