Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Láska Tickets, Tour Dates and Concerts

Láska

Znojemské historické vinobraní

Znojmo
669 02 Znojmo

Sep 13, 2024

5:00 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
Láska Tickets, Tour Dates and Concerts
Get notified when tickets go on sale
Notify Me

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Láska Biography

LÁSKA. Osobitý písničkář, kytarista, zpěvák, skladatel. Hudebník, který se svou kytarou a looperem vydá za celou kapelu. Můžete najít jak v programu velkého hudebního festivalu, na městských slavnostech či vinobraních, tak u táboráku na dětském táboře…a také kdekoli mezi tím.

Za pět let své sólové kariéry stihl odehrát skoro 300 koncertů po celé ČR i v zahraničí. Písně veselé i vážné pro děti i dospělé hraje naživo s akustickou kytarou a looperem, vše doprovází mluveným slovem, vtipem a nadsázkou. A protože se nebojí improvizovat, hodí se na jakoukoli firemní párty, večírek, svatbu, oslavu… John Lennon věděl už dávno, že „all you need is Láska„! 🙂

LÁSKA (vlastním jménem Václav Vaňura – z křestního jména VácLOVE pochází i jeho přezdívka) má na kontě již řadu vlastních klipů i featuringů, účinkování v televizních a rozhlasových pořadech, společná turné a vystoupení s Pokáčem, Pekařem, Jakubem Děkanem, Voxelem, kapelami O5&Radeček, Jamaron a dalšími . Spolupracuje s vyhlášenými hudebními producenty, studii a zajímavými umělci (např. duety s Ivou Frühlingovou, Xindlem X, Jakubem Děkanem a mnoha dalšími). Než se v roce 2019 vydal na sólovou dráhu, hrál třeba v kapele zakázanÝ/Ovoce, se kterou vydal dvě desky, hostoval ve skupině WaldaGang, objevil se po boku hvězdného kytaristy Geoffa Tysona (USA) a hrál v řadě dalších kapel. V sólové diskografii má zatím dvě alba: DESKA (2020) a DRUHÁ (2023) s hosty Xindlem X, Vaškem Bláhou (Divokej Bill), Jakubem Děkanem, slovenskými umělci Mirkou Miškechovou a Suverenem, Nikol Votrubovou, hercem Michalem Dlouhým a dalšími. V současné době Lásku také můžete zaslechnout za mikrofonem kapely Všichni Svatí.

LÁSKA HRAJE VŠUDE: festivaly, městské slavnosti, klubové koncerty, soukromé VIP akce, svatby, rozlučky se svobodou, maturitní večírky, dětské tábory…napište nám a něco vymyslíme.
Read More
Pop
Folk Pop
Follow artist