Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Lépjünk a holdra Tickets, Tour Dates and Concerts

Lépjünk a holdra

lépjünk a holdra HETEDIK | Központ | 0509

May 9, 2024

7:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Lépjünk a holdra Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Hét dalban, hét különleges hangszereléssel, hét zenésszel meséljük el történetünk első hét évét. Persze ahogy az évek számában, úgy a setlistben sem állunk meg hét dalnál, játszunk mindkét nagylemezünkről, előkerül első lemez előtti szám, sőt a koncertig megjelenik egy új dal és klip is! Extra este lesz, ünnepeljetek velünk! <3 ESEMÉNY: https://www.facebook.com/share/mSuFERogtEE1hgsb/?mibextid=9l3rBW
Show More

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Lépjünk a holdra Biography

“Az űrszavanna legkecsesebb állata az antipop.”

Négyen együtt 2017 óta dolgozunk folyamatosan egy olyan világon, amely periodikusan változik, mégsem ismétli önmagát. Nem állandó és nem szabályos, nem bontható részegységekre. Mindig mást, mindig máshogy, de mondani akar valamit.
Nem szabnak korlátot a stílusirányzatok, a metrumok, a tempók, egységes antipop. Sosem leszünk vele teljesen megelégedve, mert mindig a legújabb szakaszt érezzük igazinak és úgy látszik ez a változó állapot örökké megmarad.
Várunk mindenkit erre az egyre izgalmasabb utazásra, hiszen úgy tűnik, sosem érkezünk meg.
A Lépjünk a holdra fellépett többek között a Fishing on Orfű és az Ördögkatlan fesztiválokon, koncertezett több ismert budapesti klubban, megnyerte az Öröm a zene tehetségkutató selejtezőjét, melynek köszönhetően az ország legjobb induló zenekarai között zenélhetett a Budapest Music Expon. 2018 májusában jelent meg Egyedül van címmel az első kislemezük, mely előfutára a 2019-ben megjelenő nagylemezüknek.

Koncertszervezés, menedzsment:
Árvai Csenge
+36709437222
info@lepjunkaholdra.hu
Read More
Follow artist