Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Stone Sober Tickets, Tour Dates and Concerts

Stone Sober

Stone Sober x Butterbros // Robot

Apr 27, 2024

8:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Stone Sober Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
STONE SOBER BUTTERBROS • 2024. április 27., szombat • Helyszín: Robot (1073 Budapest, Akácfa u. 49.) • Jegyek: https://tixa.hu/robot-20240427 ✘ STONE SOBER Ha kedveled a The White Stripes egyszerűségét és a King Gizzard &The Lizard Wizard őrületét, akkor ezt a lendületes, alternatív pszichedelikus rock duót is bírni fogod! Elektromos orgona, fürge dobok, expresszív gitárhangzás, sőt: időnként hangszer cserebere. A budapesti alternatív pszichedelikus rock duó 2021-ben alakult. A banda már többször bizonyította exportképességét, többek között akkor is, amikor 2023-ban a HEMI MUSIC AWARD jelölését, valamint gyakori külföldi koncertezések során például Szlovákiában, Ausztriában, vagy Csehországban. Ugyanakkor a hazai színtéren is a legjelentősebb klubokban játszottak már, például az A38-on, Dürer Kertben, Akvárium Klubban, de még a Magyar Zene Házában is. Számottevő magyar zenekaroknak is többször volt előzenakra a Stone Sober, például a Vágtázó Halottkémeknek, Ivan & the Parazolnak, valamint a Bohemian Betyarsnak.A zenekar első stúdió LP-je 2023-ban jelent meg Sainted Mash címmel, majd 2024-ben az első koncertalbumukat is kiadták (LIVE @ SZIMPLA). Az online megjelenésen túl ezt a két albumot limitált számú kazettán is beszerezheti a közönség, a gyűjtők és a vintage hanghordozó szerelmeseinek nagy örömére. https://www.facebook.com/StoneSoberMusic https://linktr.ee/stonesobermusic ✘ BUTTERBROS A 2020-ban alapított Butterbros alternatív hard rock zenekar idei éve igen komoly változásokat hoz, a budapesti trió megérett egy új fejezet megnyitására. Az elmúlt években bizonyítottak már többek között az A38 Hajón, az Analog Music Hallban, a Dürer Kert nagytermében az Elefánt előzenekaraként, és immáron másodjára veszik be a Robotot. Az este különlegessége, hogy ősszel megjelenő első nagylemezükről is eljátszanak majd néhány dalt, mi több még az is előfordulhat, hogy a közönség segítségét is kérni fogják az alkotási folyamathoz... https://www.facebook.com/butterbrosband https://www.youtube.com/c/Butterbrosband JEGYEK • Early Bird: 1.500 HUF (Limitált darabszámban!) • Elővétel: 2.000 HUF (2024. április 26., éjfélig!) • Normál: 2.500 HUF (Az esemény napján 16 óráig online vagy a helyszínen belépéskor!) • Elővételes jegyek kizárólag a Tixa online rendszerében! BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK • A részvétel 10 és 18 éves kor között megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges. • A részvétel 6 és 10 éves kor között jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Stone Sober Biography

If you're a fan of The White Stripes' signature riffs and the wild energy of King Gizzard & The Lizard Wizard, you're going to love what Stone Sober brings to the table!
This is a Budapest based Psychedelic Garage Rock duo, that was formed in 2021. The formation consists of a cheeky drummer girl called Cseni Kubik, who also plays the electric organ and sings some songs and the lead guitarist frontman is György Urbán, who plays killer riffs and uses tons of delay and distortion on his vocal!

Stone Sober has proved it’s export ready status when the band was nominated for HEMI MUSIC AWARD in 2023, and played several times in Slovakia, in the Czech Republic and in Austria. They also performed at the greatest venues in Hungary, like A38, House of Hungarian Music, Dürer Kert, Akvárium Klub, etc.

In 2023 the band has released it’s first LP, called Sainted Mash. To do a favor to the collectors, and vintage lovers, the album was released on cassette as well.
Read More
Alternative
Psychedelic Rock
Stoner Rock
Follow artist