Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Láska Tickets, Tour Dates and Concerts

Láska

LÁSKA, Náhodný Výběr, UDG

Apr 20, 2024

7:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Láska Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Event Lineup
UDG
4.74K Followers
Follow
Náhodný Výběr
108 Followers
Follow
Láska
1 Followers
Follow

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Láska Biography

LÁSKA. Osobitý písničkář, kytarista, zpěvák, skladatel. Hudebník, který se svou kytarou a looperem vydá za celou kapelu. Můžete najít jak v programu velkého hudebního festivalu, na městských slavnostech či vinobraních, tak u táboráku na dětském táboře…a také kdekoli mezi tím.

Za pět let své sólové kariéry stihl odehrát skoro 300 koncertů po celé ČR i v zahraničí. Písně veselé i vážné pro děti i dospělé hraje naživo s akustickou kytarou a looperem, vše doprovází mluveným slovem, vtipem a nadsázkou. A protože se nebojí improvizovat, hodí se na jakoukoli firemní párty, večírek, svatbu, oslavu… John Lennon věděl už dávno, že „all you need is Láska„! 🙂

LÁSKA (vlastním jménem Václav Vaňura – z křestního jména VácLOVE pochází i jeho přezdívka) má na kontě již řadu vlastních klipů i featuringů, účinkování v televizních a rozhlasových pořadech, společná turné a vystoupení s Pokáčem, Pekařem, Jakubem Děkanem, Voxelem, kapelami O5&Radeček, Jamaron a dalšími . Spolupracuje s vyhlášenými hudebními producenty, studii a zajímavými umělci (např. duety s Ivou Frühlingovou, Xindlem X, Jakubem Děkanem a mnoha dalšími). Než se v roce 2019 vydal na sólovou dráhu, hrál třeba v kapele zakázanÝ/Ovoce, se kterou vydal dvě desky, hostoval ve skupině WaldaGang, objevil se po boku hvězdného kytaristy Geoffa Tysona (USA) a hrál v řadě dalších kapel. V sólové diskografii má zatím dvě alba: DESKA (2020) a DRUHÁ (2023) s hosty Xindlem X, Vaškem Bláhou (Divokej Bill), Jakubem Děkanem, slovenskými umělci Mirkou Miškechovou a Suverenem, Nikol Votrubovou, hercem Michalem Dlouhým a dalšími. V současné době Lásku také můžete zaslechnout za mikrofonem kapely Všichni Svatí.

LÁSKA HRAJE VŠUDE: festivaly, městské slavnosti, klubové koncerty, soukromé VIP akce, svatby, rozlučky se svobodou, maturitní večírky, dětské tábory…napište nám a něco vymyslíme.
Read More
Pop
Folk Pop
Follow artist