Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Jessica Bouhez Tickets, Tour Dates and Concerts

Jessica Bouhez

Bart Vinyl Record Store Day

Apr 20, 2024

12:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Jessica Bouhez Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Acoustic set at Bart Vinyl on record store day.

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Jessica Bouhez Biography

"De release van Jessica's nieuwe single profileert haar als nieuwe pop-prinses van het Belgische muzieklandschap"
- Dansende Beren - BE

Jessica's eerste stap in de muziekindustrie was haar deelname aan The Voice Van Vlaanderen. Daar liet ze vier stoelen draaien en schopte ze het tot in de battles van het programma. Maar daar stopt haar podiumervaring niet. Zo speelde Jessica reeds op Suikerrock, Het Depot, HAP Festival en Kavka alsook verschillende live sessies op Q-music, Radio 2 en NRJ.

Op 12 januari 2023 verscheen “Like You”, haar debuut single waarbinnen ze popmuziek verkent als een bitterzoet feest. De track werd meteen opgemerkt door Spotify en toegevoegd aan de officiële EQUAL playlist. Met haar unieke stemgeluid brengt ze deze dance pop track als een oorwurm zoals we dat gewend zijn van grotere namen. Zo heeft Jessica's sound veel weg van Halsey, Raye of Tove Lo. Naast muziek is Jessica ook Antwerps kampioene slam poetry wat zich reflecteert in haar diepgaande songteksten.

In februari stond ze als NRJ Next artist in de spotlights maar ook Radio 2, verschillende lokale en zelfs internationale radiostations brachten haar debuut single "Like You" in rotatie tot over 1.000 airplays.

Jessica's tweede single “Love Of My Life” kwam uit op 24 maart, werd meteen opgenomen in de officiële New Music Friday playlist en benoemd tot een van de beste releases door Enfnts Terribles. De single is een verfrissende popparel die de capaciteiten van Bouhez als zangeres in de spotlight zet.

Op 15 september bracht Jessica haar derde single "Part Of You" uit. Hierin ontdekt ze de grenzen van de popmuziek met een unieke productie. Ook weer kreeg deze single support van Spotify in New Music Friday. De volgende stap is de release van haar EP "Letters To Lovers" op 16 februari!
Read More
Pop
Follow artist