Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Get Tickets
Tickets
About this concert
Fredrikstadtrioen MÆD har brukt alt for lang tid på å komme tilbake til Fredrikstadscenen - men 10. mai er rockerne endelig på plass hos Månen igjen! Den siste tiden har MÆD reist rundt med showet sitt på østnorske scener, i tillegg til å gjeste podcaster, dokumentarfilm og produsere fjorårets mest rockete julelåt. MÆD slipper en ny singel i forbindelse med hjemkomsten, og gutta er aktuelle med festivaler og kunstprosjekter utover sommeren. Det ryktes også at de etablerte kunstnersamarbeidene utvides, og at de får en unik tilstedeværelse på kulturhuset denne fredagen. MÆD har også med seg en up-and-coming Tidstyv for anledningen, så dette blir en maikveld det utvilsomt er verdt å få med seg. Tidstyv er «Et av landest mest spennende rockeband om dagen» skrev Checkpoint Charlie Stavanger da de sørget for en tidlig booking av Tidstyv. Med tradisjonsrike røtter i Norges idylliske vestland, kommer kritikerroste Tidstyv i en vill fart. De leverer en catchy og hemningsløs pakke som oser av energi og særpreg. Frontet av Hanne Rye, fra Nordfjordeid, bunner dette i en unik ny sound som sjeldent er hørt i rocken. Bare etter sine første utgitte låter spilte de på prestisjetunge konserter som Klubbøya, under Øyafestivalen 2023, varmet opp for Bokassa på Vulkan Arena og spilt på en myriade av landets feteste scener. De har og høstet mange gode anmeldelser fra bl.a Ballade, Musikknyheter, Dagsavisen osv.
Show More

Find a place to stay

Event Lineup
Tidstyv
63 Followers
Follow
MÆD
24 Followers
Follow

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Tidstyv Biography

Tidstyv er «Et av landest mest spennende rockeband om dagen» skrev Checkpoint Charlie Stavanger da de sørget for en tidlig booking av Tidstyv. 



Med tradisjonsrike røtter i Norges idylliske vestland, kommer kritikerroste Tidstyv i en vill fart. De leverer en catchy og hemningsløs pakke som oser av energi og særpreg. Frontet av Hanne Rye, fra Nordfjordeid, bunner dette i en unik ny sound som sjeldent er hørt i rocken. Bare etter sine første utgitte låter spilte de på prestisjetunge konserter som Klubbøya, under Øyafestivalen 2023, varmet opp for Bokassa på Vulkan Arena og spilt på en myriade av landets feteste scener. De har og høstet mange gode anmeldelser fra bl.a Ballade, Musikknyheter, Dagsavisen osv. 



Mars 2024 ser den lenge etterspurte debutplata «Det Blir Bra Til Slutt» dagens lys. Etterfulgt av en omfattende norgesturné, og etter mang en radiolisting og playlisting, er det sterke antydninger fra en musikkbransje som følger nøye med på «et av landest mest spennende rockeband om dagen».
Read More
Rock
Follow artist