Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Glashus Tickets, Tour Dates and Concerts

Glashus

Apr 12, 2024

9:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Glashus Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Dörrar kl 21, På scen kl 21.30. Pris 150 kr.

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Glashus Biography

”Den svenska pop-duon Glashus, bestående av Mattias Norén och Iona Köhler Alvén bjuder på lekfull, elektronisk pop med låtar som sträcker sig över ett stort spektrum av känslor och upplevelser. I deras färgglada inramningar finns allt från heartbreak anthems, låtar om sex och kärlek, såväl som skildringar av kämpiga tider och ångest! I rosa palett dansar Iona och Mattias över scenen, med sig har de basisten Atle Nilsson samt trummisen Florian Matz.

Med scennärvaro och energi som lyser upp hela rummet drar bandet med sig publiken. Det blir en lekfull, energirik, känslosam, och intensiv upplevelse. Glashus har spridit sin musik på många svenska etablerade musikscener och har varit support till bland annat Pale Honey, Audionom, KXP och Hanna Järver.

Mattias hänger på sig en rosa axelbandssynth medan Iona vrålar ut sitt ångestfyllda ”Jag orkar inte mer!”. Iona sträcker ut mikrofonen till några tjejer längst fram för att sedan själv kliva ner från scenen och enas med publiken i en enda hejdundrande allsångsfest’ – Hymn”
Read More
Electronic Pop
Pop
Follow artist