Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Anna Kajander Tickets, Tour Dates and Concerts

Anna Kajander

Apr 20, 2024

9:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Anna Kajander Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Anna Kajander Biography

Pressemelding: "Al Dente" - En musikalsk oppdagelsesreise gjennom flyktige øyeblikk

Anna Kajander, en fremadstormende artist innen den norske musikkbransjen, har allerede gjort seg bemerket med sitt debutalbum "Mandag" og hitsingler som "Sabla fin" og "Omforlatelse". Med en unik blanding av nordnorsk visesang og pop, har Anna etablert seg som en viktig stemme i norsk musikk.

Nå er hun tilbake med sitt etterlengtede andre album, "Al dente", hvor hun viser en ny, mer leken side av seg selv. Uten å miste det særegne lydbildet som fansen kjenner og elsker, har hun her tatt mer kontroll over musikken enn på debutalbumet "Mandag", og gjort et dypere dykk i hva det vil si å være produsent. Alle låtene har Anna selv laget demoer av, og tatt med seg til bearbeidelse i studio sammen med den talentfulle Jonas Kroon. Med hans ekspertise og Annas kreative visjon har de sammen skapt et uttrykk som representerer en naturlig utvikling fra hennes tidligere verk, samtidig som det utforsker nye musikalske horisonter.

Inspirert av den italienske gastronomiens konsept "Al dente", tar tekstene i dette albumet oss med på en musikalsk utforskning av hverdagslige situasjoner og relasjoner som manifesterer seg i flyktige, levende øyeblikk. Som pastaen som kokes til perfeksjon og oppnår en unik tekstur og smak, utforsker "Al dente" øyeblikk som ikke kan bevares eller gjenskapes; de må oppleves der og da. Akkurat som al dente-pasta har en begrenset varighet av smakfullhet, har også sene kvelder, første møter eller relasjonelleavslutninger et potent vindu hvor emosjonene er på sitt sterkeste. Tekstene på albumet drar oss gjennom flere ulike aspekter av følelser, og sy sammen som en salig blanding av melankoli, nostalgi, håp og utvikling.

"Al Dente" er ikke bare en hyllest til livets underfundige skjønnhet, men også en påminnelse om å omfavne øyeblikkets flyktighet og verdsette det som det er - perfekt i sin egen kortvarige eksistens.

Albumet "Al Dente" er tilgjengelig fysisk og digitalt fra fredag 5. april, og påfølgende releasturné besøker besøker et knippe byer før Anna gjør sin største konsert i Oslo 2. mai på John Dee.
Read More
Alternative
Norwegian
Pop
Folk
Indie
Follow artist