Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
MAJRÉ Tickets, Tour Dates and Concerts

MAJRÉ

MAJRÉ x Waiting Room - Dürer Kert, Budapest

May 10, 2024

7:00 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
MAJRÉ Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets
About this concert
MAJRÉ: A hadjárat folytatódik, a sebzettarcú goofy gyerek és bandája ezúttal a Dürer Kertet rombolja szét, az egyik legvagányabb feltörekvő zenekarral közösen. MAJRÉ, Gabó, Bene, Áron és Krisz a szokásos inzultusokkal készülnek, na meg a célegyenesben lévő album dalai közül is megmutatnak néhány újabb opust. Sírás-rívás-veretés, kihagyhatatlan péntek esti hepaj. Waiting Room: Néha széttorzított, energikus csapatás, máskor visszafogott és melankolikus. Valamennyire modern és (jobb jelzők híján) alternatív, valamennyire klasszikus és ismerős. De a lényeg az, hogy zenének zene, tőlünk, igazából bárkinek.
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

MAJRÉ Biography

MAJRÉ (korábban Young Majré) 2019 óta készít olyan dalokat, amilyenekre a különc srác főhősök cigerattázhatnának egy coming-off age indie filmben, esőben, az eresz alatt, titokban.

Maier Péter szólóprojektje trapnek indult, de elég hamar kiderült, hogy nem olyan egyszerű a dolog. Azóta kiadott már mindenféle számokat, Mindenki Majréja címen egy EP-t is, illetve közreműködött Dzsúdló '21' című dalán, amelynek köszönhetően felállhatott olyan színpadokra, ahol amúgy semmi keresnivalója nem lett volna, de hát ilyen az élet. 🤷‍♂️

A MAJRÉ névre váltás óta négy dal, a 'Rám vigyázol', a 'Szabadon', az ‘Ahogy engem’ és a ‘Kényelmetlen’ című került örökbeadásra a közönség részére, ezek a készülő debütalbum előfutárai.
Read More
Alternative
Pop
Follow artist