Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Blahalouisiana Tickets, Tour Dates and Concerts

Blahalouisiana

Sötét Villám lemezhallgató - Akvárium Klub, Budapest

Apr 3, 2024

7:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Blahalouisiana Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Április 12-én megjelenik a legújabb lemezünk, a SÖTÉT VILLÁM ⚡️ A megjelenés előtti héten pedig tartunk egy lemezhallgató estét, hogy veletek együtt végighallgassuk az új dalokat és meséljünk nektek a lemez készítéséről és arról, hogy számunkra miről szól egy-egy dal, hogyan születtek meg ✨
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Blahalouisiana Biography

A Blahalouisiana 2012 nyarán alakult. A zenekar első single-je, a ´The Wanderer´ három héten keresztül őrizte helyét az MR2 top 30-as listájának dobogóján, de a csapat életében az áttörést „Ahol összeér” című számuk – és az ahhoz készült merész klip – hozta meg 2015 tavaszán (a klip ma milliós megtekintésnél jár).

Az elmúlt 5 évben meghódították az összes kis- és nagy hazai klubot (egyebek mellett a Kobuci Kert, az A38 Hajó és az Akvárium Klub visszatérő fellépői) és fesztivált, a jubileumi 10. Fishing on Orfű fesztiválon harmadik alkalommal álltak a nagyszínpadon, de a Sziget, Campus, VOLT, EFOTT, Fezen és Strand fesztiválok fellépőinek sorában is kiemelt helyük van.

A zenekar nem csak határon innen, külföldön is szerencsét próbált: koncerteztek már Erdélyben, Ausztriában, Szlovákiában, Oroszországban, Csehországban, de a Tallin Music Week-en és Hágában is bemutatkoztak. A Blahalouisiana tavaly megjelent első nagylemeze után 2017 október közepén új, 10 számos koronggal jelentkezett „Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi” címmel, amelyen helyet kapott a Petőfi Rádió TOP 40-es slágerlistáját hetekig uraló „Túl távol, elég közel” és a legújabb klipes dal, a „Ha élni felejtek” is.

A teltházas A38-as lemezbemutató után a következő mérföldkő a 2018. január 16-i, szintén teltházas Müpa-s koncert volt, ahol a zenekar slágerei szimfonikus hangszerelésben szólaltak meg. 2018 elején az „Alagutak, fények” turnéval járták be az országot. 2019 nyarának végén jelent meg Minden rendben című nagylemezük.
Read More
Alternative
Pop
Follow artist