Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Sippy Cup Tickets, Tour Dates and Concerts

Sippy Cup

Ment Releaseshow

Apr 4, 2024

8:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Sippy Cup Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Sippy Cup brengt zijn nieuwe EP Ment uit! Hij viert dit met een releaseshow bij dB’s

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD

What fans are saying

Simon
April 6th 2024
best sippy cup show 🗣🗣🗣
Utrecht, Netherlands@
dB's Oefenstudios
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Sippy Cup Biography

Simon beter bekend als Sippy Cup is een artiest uit Utrecht. Hij is al jaren bezig met muziek en maakt furore binnen de underground hiphop scene in Nederland. Daarnaast is hij ook connected buiten de Nederlandse grenzen, zoals met het collectief VHS uit België.

Met zijn unieke geluid en energieke stijl weet Sippy de luisteraar mee te nemen in zijn leefwereld. Zijn show bij een uitverkochte Paradiso is daar een voorbeeld van, het optreden was een indrukwekkende showcase van zijn meeslepende sound en charismatische podium aanwezigheid.

Daarnaast organiseert hij zijn eigen evenement genaamd GothDisco waarbij hij underground artiesten en dj’s een podium biedt om hun talenten te laten zien. GothDisco weerspiegelt een artistieke visie, waarbij duistere en dansbare elementen samen worden gebracht tot een energievolle ervaring voor de bezoeker.

Naast zijn muzikale bezigheden heeft Sippy Cup ook de wereld van theatershows betreden. Hierdoor zijn de live- optredens spectaculaire ervaringen waarbij hij de grenzen van traditionele muziekoptredens probeert te overschrijden.

Met deze oprechte en artistieke expressie, innovatieve geluid en charisma, blijft Sippy Cup de scene voeden met zijn creativiteit.
Read More
Rap
Hip Hop
Follow artist