Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Mar Pujol Tickets, Tour Dates and Concerts

Mar Pujol

Berga

Casal Panxo
Carrer Mossèn Huch

May 10, 2024

8:00 AM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
Mar Pujol Tickets, Tour Dates and Concerts
Get notified when tickets go on sale
Notify Me

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Mar Pujol Biography

Mar Pujol desfà la veu i la guitarra en una proposta terrenal i etèria a la vegada, que parla tant de quotidianitats com de fets més transcendentals, sovint des de la metàfora. Durant els darrers anys ha compost cançons que prenen com a referents projectes tan propers com Faneka, Marala o les mateixes Maria Arnal o Sílvia Pérez Cruz, una part de les quals ha publicat en el seu primer EP “Trepa” (autoeditat, 2022). És una artista versàtil i convincent, experta en punyir l’ànima d’aquella qui l’escolta. Així ho demostren els nombrosos concerts que ha dut a terme durant el seu primer any als escenaris, passant per espais de luxe com el Cantilafont, l’Aphònica de Banyoles, la Fira Mediterrània de Manresa o sales com la Sala Apolo, Clap o Stroika obrint per la banda barcelonina Mishima.

“Trepa” va ser el primer EP de la cantautora, publicat l’any 2022. Va publicar seguit 4 singles més, “Caverna”, “Toquen Quarts d’Una”,”Vine’m aquí” i “Flor de nit”. Aquest últim, ja com a avenç del seu pròxim treball.

Febrer 2024 veurá la llum el seu primer llarga durada, un àlbum de 10 cançons que porta per títol “cançons de rebost”. Cançons que tenen l’afany de conservar allò que forma part de la nostra quotidianitat. Són amors en conserva que es recullen en un pot petit, com a gest de cura i guariment. Són l’excusa perfecta per a marinar-nos la pell i curtir-la, amb la voluntat tendra de la sal. Cançons d’ànima antiga i vestides de present que s’aixoploguen en un so càlid, quasi de llar de foc. Amb aquest nou projecte portará format duet en directe, amb Bruna González al chelo.
Read More
Cancion De Autor
Follow artist