Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Johanna von Hertzen Tickets, Tour Dates and Concerts

Johanna von Hertzen

Jojo & Friends ft. Paul Elias & Julye Blom

Apr 17, 2024

7:00 PM GMT+3
I Was There
Leave a Review
Johanna von Hertzen Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
JOJO & FRIENDS -MUSAKLUBI JATKUU HUIKEANA HUHTIKUUSSA! 🧡 Tule mukaan nauttimaan hyvästä musiikista, herkullisista tarjouksista ja rennosta tunnelmasta yhdessä kaverin, perheenjäsenen tai työporukan kanssa. Tai tule rohkeasti yksin ja löydä uusia musiikkiystäviä! JOJO... MITÄ? 🧡 Jojo & Friends on kuukausittainen musiikkiklubi, joka esittelee erilaisia tekijöitä ja tarinoita musiikkimaailmasta. Klubin luotsaajana toimii oranssi pyörremyrsky, laulaja-lauluntekijä Johanna von Hertzen, joka on tunnettu monipuolisena tekijänä musiikki- ja tapahtuma-alalla. Jojo on työskennellyt monissa tuotannollisissa tehtävissä niin lavojen kuin niiden ympäristössä ja siten tutustunut moniin lahjakkaisiin musiikintekijöihin ja artisteihin! Jojo & Friends tarjoaa kodikkaan olohuonemaisen tunnelman, jossa tärkeimmät vieraat olette TE, arvoisat yleisö! Johanna von Hertzen esiintyy joka klubilla triona yhdessä bändinsä muusikoiden, kosketinsoittaja Sampsa Pietilän ja kitaristi Taneli Rantalan kanssa. Lavalla nähdään myös kaksi vaihtuvaa vierasta tähteä, jotka esittävät kaksi valitsemaansa kappaletta. Huhtikuun klubilla lavalle nousevat laulaja-lauluntekijät Paul Elias ja Julye Blom. Jojo kuvailee heitä näin: “Paul Elias on todella lahjakas muusikko ja ihana tyyppi, jonka kanssa on helppo tehdä juttuja – siksi riemastuin, kun hän lähti tähänkin mukaan. Mun eka Pauliin liittyvä muisto liittyy UMK-ohjelmaan vuonna 2015, jossa Satin Circus, johon Paul kuului, tuli toiseksi finaalissa ja itse toimin kulisseissa heidän runnerina. Viimeisin muisto taas on viime syksyllä yhdessä tehty musavideoprojekti ja se, että meillä oli kuvauksissa samanlaiset oranssit sadetakit. Julye Blom on ihana soul-laulajatar, jonka sekä äänessä että habituksessa on sellaista mystistä winehousemaista karismaa. Julye Blom on kuitenkin täysin omannäköisensä artisti ja persoona, jonka kanssa on helppo puhua niin syvällisiä kuin heittää läppää. Viime syksynä me oltiin Julyen kanssa vajaa viikko Oslossa kämppiksinä, kun osallistuttiin molemmat yhteen musa-alan tapahtumaan. Mä en malta odottaa mitä biisejä Paul & Julye meidän settiin valitsee!”
Show More

Find a place to stay

Event Lineup
Paul Elias
67 Followers
Follow
Follow
Julye Blom
7 Followers
Follow

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Johanna von Hertzen Biography

Johanna von Hertzen on 29-vuotias, rohkea ja dynaaminen artisti ja lauluntekijä, joka on vaikuttanut musiikkialalla erilaisissa tuotannoissa ja rooleissa jo yli kymmenen vuoden ajan. Johannan soundi on käheän samettinen, ja se pitää sisällään sekä ihmisiä liikuttavaa herkkyyttä että läpitunkevaa voimaa. Samat adjektiivit kuvaavat myös hänen laulutekstejään. Tästä yhdistelmästä syntyy tarinankertoja, joka saa yleisönsä kuuntelemaan.

Johannan monipuolinen bändi koostuu neljästä kokeneesta ja taitavasta muusikosta, jotka ennen kaikkea ovat ystäviä keskenään - ja se näkyy myös lavalla. Soittamisen ydin on sen ilossa, ja se välittyy myös joka kerta yleisöön asti.

Johanna von Hertzen on myös musiikkialan yhdenvertaisuuden puolestapuhuja. Se näkyy sekä hänen artistiudessaan että työssään tapahtumien järjestäjänä.

___________

IN ENGLISH

Johanna von Hertzen is a 29-year-old, courageous, and dynamic artist and songwriter who is also a known Finnish music industry influencer. Inside the industry, she has worked in various productions and roles for over a decade. Johanna's sound is husky yet velvety, encompassing both emotional sensitivity and piercing power. The same adjectives also describe her lyrics. From this combination emerges a storyteller who captivates her audience.

Johanna’s versatile band consist of four experienced and talented musicians with different musical backgrounds. But first and foremost they are long-time friends - and that shows on stage. The essence of playing is to have fun, with the result that every show is a delight to watch.
Read More
Poprock
Pop
Follow artist