Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Stiko Per Larsson Tickets, Tour Dates and Concerts

Stiko Per Larsson

Stiko Per Larsson

Jun 1, 2024

2:00 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
Stiko Per Larsson Tickets, Tour Dates and Concerts
Get notified when tickets go on sale
Notify Me
About this concert
Stiko hyllas som en av landets bästa textförfattare och har kallats för en "Slas med gitarr" av Jan Gradvall. Han har gjort duett med Peter LeMarc, vunnit P4 Nästa, tolkats av Svenne Rubins, sjungit på skridskor inför fullsatta ishockeyarenor, bildat band med Kalle Moraeus och varit med i Melodifestivalen. Recension i HYMN, 2023: "Det är tvära kast mellan skratt och gråt, högt och lågt. Hypnotiskt vemod och medryckande glöd. En människa rakt upp och ner med alla sina mångbottnade nyanser och motsägelsefullheter. Två timmar sprängfyllda av brinnande berättelser och glödande melodier. En happening kantad av gemytlig allsång och oväntade låtval." Stiko har vandrat till fots på turné genom Sverige i tolv år och samlat in över två miljoner kronor till SOS Barnbyar och Barncancerfonden. Stiko tar aldrig de vanliga vägarna, han hittar sina egna. Han är aktuell med sitt åttonde studioalbum. ”Kantbollar och ufon” släpptes i september 2023 och sätter en ny ton i Stikos konstnärskap.
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Stiko Per Larsson Biography

Stiko Per Larsson är en svensk sångare och låtskrivare.
Han är alltid på jakt efter den vackraste melodin till de finaste orden.

Han har släppt fem album, Flyktsagor(Lorien), Kap Farväl(Marley), Varken Stjärna eller frälst (Warner), Järnbärarland (Voices Calling/Warner) och ...har en grej på gång (Voices Calling/Warner.
Han har gjort sig ett namn med sina turnéer till fots, där han under tio års tid samlat in över 1 miljon kronor till SOS Barnbyar.
Read More
Pop Rock Folk
Follow artist