Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Black Pumas Tickets, Tour Dates and Concerts

Black Pumas

PSM Loves Summer Presented by %100 Müzik: Black Pumas

Jul 2, 2024

9:30 PM GMT+3
Get Reminder
Book a Hotel
Black Pumas Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
passo.com.tr
About this concert
Son zamanların en heyecan verici gruplarından Black Pumas PSM Loves Summer by %100 Müzik kapsamında 2 Temmuz’da Zorlu PSM’de! İlk albümlerini yayınladıkları yıldan beri “Yılın Albümü” ve “En İyi Yeni Sanatçı” dahil tam yedi Grammy ödülüne aday olmuş Black Pumas, PSM Loves Summer by %100 Müzik kapsamında 2 Temmuz’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde! Austin, Teksas çıkışlı grup gökyüzünün reklerinden ilham alan “Colors” isimli parçalarıyla çıktıkları müzik serüveninin başında müzikseverlerin ilgisini topladı. 2017’de vokalist/söz yazarı Eric Burton ve gitarist/prodüktör Adrian Quesada’nın bir araya gelmesi, Black Pumas’ın tohumlarını ekti. Kendi kendini yetiştirmiş bir müzisyen olan Burton ve hali hazırda Grammy kazanmış olan Quesada birbirlerini tamamlayan müzikal hassasiyetleri sayesinde kısa sürede hızlı bir yükselişe geçti. Quesada'nın prodüktörlüğünü ve Burton'ın ortak yapımcılığını üstlendiği, merakla beklenen ikinci albümleri Chronicles of a Diamond Ekim 2023’te piyasaya sürüldü. Albüm, Black Pumas'ın benzersiz vizyonunu her zamankinden daha güçlü, tutkulu ve cesur bir özgünlükle hayata geçiriyor. Psychedelic soul türünün günümüzdeki en kuvvetli temsilcilerinden biri olan Black Pumas, 2 Temmuz gecesi Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşacak!
Show More

Find a place to stay

Live Photos

Black Pumas at London, United Kingdom in Eventim Apollo 2024
View All Photos

What fans are saying

Mary
April 8th 2024
Third time I’ve seen them and as always they are so good! The sound was exceptional and of the three concerts I attended this week it was by far the best!
Nashville, TN@
Ryman Auditorium
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

About the venue

Zorlu PSM has welcomed over six million cultural enthusiasts to date and is a cornerstone of Turkey's thriving cultural and artistic landscape. Through our unwavering ded...
read more
Follow Venue

Black Pumas Biography

Psychedelic soul based in Austin, TX. Singer Eric Burton and producer Adrian Quesada.
Read More
Soul
Follow artist