Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Turmoil Music Tickets, Tour Dates and Concerts

Turmoil Music

Turmoil @ GOOS Amsterdam

Mar 30, 2024

9:00 PM GMT+1
I Was There
Leave a Review
Turmoil Music Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Turmoil Music Biography

Vier enthousiaste muzikanten uit het midden van het land brengen de klanken van Americana en Roots uit de US naar Nederland.
De relatief jonge band Turmoil (letterlijk vertaald naar ‘onrust’) is ontstaan in een tijd van onrust in de wereld: kroegen dicht, shows gecanceld en iedereen verplicht thuis. Samen de studio in en muziek maken zat er even niet in. Toen iemand met het idee kwam om vanuit huis een aantal cover songs op te nemen werd daar enthousiast op gereageerd, een serie social distancing videos als resultaat. Dat smaakte naar meer: niet veel later begonnen de ideeën voor eigen muziek binnen te ontstaan. Toen er eindelijk weer gerepeteerd en kleinschalig opgetreden mocht worden wisten de jongens van Turmoil het zeker: ‘Hiermee moeten we verder!’
Begin 2022 bracht Turmoil haar eerste EP “Volume 1” uit die op Spotify te beluisteren is. Voor eind 2023 staat “Volume 2” op het programma. Turmoil is in 2023 winnaar van de Betuwse popcompetitie “Parel van de Betuwe”.
Turmoil is ondertussen regelmatig op Nederlandse podia te vinden. Met een set variërend tussen Folk songs en energieke Rock N’ Roll zijn ze klaar om een onvergetelijke avond te bezorgen!
Read More
Follow artist