Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Dub FX Tickets, Tour Dates and Concerts

Dub FX

DUB FX | TOWER CLUB RIGA

May 26, 2024

7:00 PM GMT+3
Get Reminder
Book a Hotel
Dub FX Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Piletilevi
About this concert
Nepalaidiet garām DUB FX koncertu 26.maijā naktsklubā TOWER. Dub FX, kas neapšaubāmi ir viens no iespaidīgākajiem un talantīgākajiem mūsdienu mūziķiem, 2024. gada 26. maijā uzstāsies naktsklubā Tower. Dub FX, īstajā vārdā Bendžamins Stenfords, ir izcils piemērs tam, kā mākslinieks var apvienot ielu mākslu, ierakstus un producēšanu, lai radītu satriecošas kompozīcijas pats par sevi. Izmantojot dažādas vokālās metodes un ieraksta tehnikas, Dub FX prasmīgi manipulē ar savu balsi, lai klausītāju priekšā radītu daudzšķautņainu skaņu ainavu. 2006. gadā, kad sociālie mediji sāka uzņemt apgriezienus, Dub FX nolēma doties ceļojumā uz Eiropu, cerot gūt iedvesmu jaunas mūzikas radīšanai. Taču viņa ielasuzstāšanās sajūsmināja garāmgājējus, pievēršot uzmanību ne tikai viņa talantam, bet arī nozīmīgajam, apzinātajam vēstījumam viņa dziesmās un rīmējumos. Šī iemesla dēļ viņš sāka pārdot savus albumus tieši uz ielas. Viņš emocionāli aizrāva klausītājus un pārsteidza ar savu tehnisko meistarību. Divus gadus vēlāk Bristolē režisors Bens Dovdens, pazīstams kā "BD", atklāja Dub FX un nofilmēja viņa uzstāšanos, augšupielādējot video vietnē YouTube. Šie videoklipi "Love Someone" un "Flow" kļuva plaši izplatīti, piesaistot koncertu organizatoru uzmanību no visas pasaules. Kopš tā laika Dub FX ir izdevis sešus albumus, pārdevis vairāk nekā 250 000 eksemplāru, uzstājies lielākajos festivālos un sakrājis vairāk nekā 300 miljonus skatījumu vietnē YouTube - un tas viss bez neviena komerciālā radio vai televīzijas raidījuma. Nepalaidiet garām iespēju būt daļai no šī unikālā muzikālā priekšnesuma! Pievienojies mums Tower Concert Hall 2024. gada 26. maijā, lai dzirdētu Dub FX mūzikas burvību dzīvajā izpildījumā. Par Dub FX: Dub FX ir ielu mākslinieks, ierakstu mākslinieks un producents, kas pazīstams ar sarežģītu un iespaidīgu dziesmu radīšanu tikai un vienīgi paša spēkiem. Viņa unikālais prasmju kopums un radošā pieeja mūzikai ir padarījusi viņu par vienu no cienījamākajiem un iecienītākajiem mūsdienu mūziķiem. Par Tower Concert Hall: Tower ir viena no prestižākajām koncertu un pasākumu norises vietām Rīgā. Tower, kas atrodas pilsētas centrā, piedāvā augstas kvalitātes skaņas un gaismas aprīkojumu, kā arī mājīgu un ērtu atmosfēru visiem viesiem
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD

Live Photos

Dub FX at Warsaw, Poland in Praga Centrum 2023
View All Photos

What fans are saying

Angela
March 5th 2023
Thank you Dub FX, Mr Woodnote & Frase! Impressive! Fabulous show! Will definitely attend the next time Dub Fx is in Ontario, Canada! Huge fan!
Toronto, ON@
Lee's Palace
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Dub FX Biography

Many years ago I packed my bags and hit the streets of the world to play music in order to fund my travels. A friend of mine BD, filmed me one day and put it on youtube which spawned a viral video & soon enough had me travelling to more and more places. I check my FB profile often and try to respond as much as I can. Big up. Thank you for your support, it's appreciated.

http://dubfx.com/
http://store.dubfx.net/
http://www.twitter.com/dub_fx
http://www.instagram.com/dubfx11
Read More
Looping
Follow artist