Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Skinn Tickets, Tour Dates and Concerts

Skinn

Apr 6, 2024

8:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Skinn Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Lørdag 06.april 2024 - kombinasjon stå- og sitteplasser Dørene åpner kl.20.00 20 års aldersgrense Billetter: 260 kr AFTENMENN ble startet i Skien som en trio i år 2000, av Jarle Claussen, Inge Røsaker og Espen Håkonsen, men har eskalert til fullt band opp gjennom årene. Det har resultert i 4 fysiske album, samt den nyeste digitale samleutgivelsen - TIDSMASKIN (2022). AFTENMENN spiller egenprodusert musikk i sjangeren rock, med norske tekster. Etter en pause på 5 år var AFTENMENN tilbake på konsertscenene i 2022, til stor begeistring. Dagens besetning består av nevnte trio, pluss rutinerte Øyvind Tempelen. De yngre talentfulle herrene Richard Straume og Espen Andersen er også med på å løfter bandet til en attraksjon, absolutt verdt å få med seg. SKINN ble dannet av Pål Grytnes allerede i 1998 men bandet sovnet sakte inn i 2002, før hansken ble plukket opp i 2016. Bandet slapp i 2020 dobbeltalbumet "Hele veien", 14 låter fordelt på en elektrisk og en akustisk side. Musikalsk styrer SKINN innom Springsteen, Lundell, Straits og DumDum før de lander på en egen plass fylt av oppturer, nedturer, sommer og høst. Dette er Heartland rock med røttene godt plantet i Horten. EPLEHAGEN er bandet som går på scenen med pop- og rockelåter som forteller om alt fra fanden til følelser. Bandet hadde sin begynnelse i 2017 da fem menn som hadde spilt sammen i 11 år bestemte seg for å komponere egen musikk. Fem år og èn plateutgivelse senere fyrer Eplehagen videre på alle sylindere. De sikter seg alltid inn på allsang, latter og ettertanke.
Show More

Find a place to stay

Event Lineup
Aftenmenn
133 Followers
Follow
Skinn
9 Followers
Follow

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Skinn Biography

Skinn er Hortensbandet med catchy, fengende melodier, frekke gitarriff og finurlige norske tekster om alt fra Vervenstuten til sommerflørt på indre havn. Sukker og salt -opp og nedturer. Bandet slapp i 2020 dobbeltalbumet «Hele Veien» og høsten 2021 kom EP’en Autopilot. I 2024 venter et nytt studioalbum.

Musikalsk ogsjangermessig styrer bandet innom Springsteen, Petty, Lundell, Winnerbäck og War On Drugs før de lander på en egen plass fylt av oppturer, nedturer, sommer og høst. Tekstene og tematikken svinger innom både lyse og mørke sider ved livet og viser at musikker mer enn bare underholdning.
Read More
Heartland Rock
Pop
Heartland Rock N Roll
Rock
Follow artist