Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
EiK 2509 Tickets, Tour Dates and Concerts

EiK 2509

EiK x boipepperoni | Tartu

Apr 11, 2024

8:00 PM GMT+3
I Was There
Leave a Review
EiK 2509 Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Need on EiK ja boipepperoni. Sa tead neid oma Spotify pleilistidest, raadioeetrist ja erinevate muusikakriitikute albumi-edetabelite kõrgetelt kohtadelt. Nüüd avaneb sul võimalus neid teada päris enda lähedalt. Tartust. Genklubi lavalt. Seal on nad ainult ühel õhtul. Kahekesi. Ühise kava ja mõne külalisega. Seal oled ka sina. Seal on su lähimad sõbrad. Seal, kus üürikene veel tunda muusika puudutust.
Show More

Find a place to stay

Event Lineup
EiK 2509
113 Followers
Follow
boipepperoni
18 Followers
Follow

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

EiK 2509 Biography

EiK on eesti muusik ja luuletaja, kes seob oma loomingus stiile indie’st alternatiivse hiphopini, jättes alati fookusesse õrnad ja leidlikud laulutekstid. Oma esimesed luuletused kirjutas EiK 6-aastasena ning 2014. aastal alanud muusikukarjääri jooksul on ta tõestanud end kui siinse kaasaegse muusika üks produktiivsemaid ja omanäolisemaid tegijaid.

Oma vanaisa Ülo Vinteri 100. sünniaastapäeva puhul avaldas EiK pala "HÜLGEHALL", mille aluseks on Vinteri muusika laulus "Majakene mere ääres". Tema loo “PUDEDAKS LUMEKS” tekst tuli esitusele 2023. aasta Vabariigi aastapäeva galakontserdil.

2018 lõi EiK käed plaadifirmaga TIKS rekords, mille alt ilmus ka tema 6. stuudioalbum “ei lase sul magada”, kus teeb kaasa kirev seltskond tuntud uue kooli muusikuid – villemdrillem, säm, Mäx bändist Clicherik & Mäx, KiROT ja maria kallastu. 2 aasta jooksul Tallinnas ja Reykjavikis salvestatud kogumik on olnud juba enne avaldamist omamoodi läbimurde-plaat, mille iga singel on vähemalt korra käinud ära kodumaistes edetabelites.

Olgu tegemist täismajaga soolokontserdi või intiimse luuleõhtuga, ei jäta EiK kunagi kasutamata võimalust ronida jalgupidi toolile ning viia publik kaasa kirevale teekonnale läbi stiilipiire ületava muusika ja tekstide. EiKi saadab esinemistel bänd, mille koosseisu kuuluvad laulja, laulukirjutaja ja produtsent Maris Pihlap ning produtsent ja kitarrist Mattias Tirmaste.

BOOKING – eikluuletab@gmail.com
Read More
Indie
Hip Hop
Punk
Alternative Hip Hop
Electronic
Follow artist