Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Paulina Tickets, Tour Dates and Concerts

Paulina

Paulina - Rubin lemezbemutató - Kobuci Kert, Budapest

May 10, 2024

8:00 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
Paulina Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets
About this concert
Lemezbemutató koncert a KOBUCI Kertben! Paulinát egész kisgyerek kora óta vonzotta a zene világa. A gimnáziumban kezdett el saját dalokat írni. A 2021-es X-Faktor, ahol legjobb női előadóként került a döntőbe, tette országosan ismertté. A műsor befejezése után 3 hónappal már saját zenekarával turnézott a Honeybeast vendégeként. 2022-ben és 2023-ban számos fesztiválon, városi eseményen adott fergeteges koncertet, határon innen és túl. Dalainak, kilpjeinek sokmilliós hallgatottsága/megtekintése bizonyítja, hogy jól döntött, mikor a zenei karriert választotta. A 2024-es esztendő minden előadó álmát, a saját nagylemezt is elhozza a fiatal énekesnő számára, akinek tavasszal jelenik meg RUBIN című albuma, digitálisan és vinyl lemezen is.
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Paulina Biography

Paulinát gyerekkora óta vonzotta a zene világa, zongorázni tanult, már kis korától kezdve minden iskolai eseményen szerepelt, énekelt, előadott. A gimnáziumban kezdett el hobbiból saját dalokat írni. Az iskola után már tudta, hogy a zenével fog foglalkozni.

Az egyetem mellett folyamatosan lépett fel hotelekben, rendezvényeken. Eközben tudatosan kezdett el magyarul saját dalokat írni. Az X-Faktor kiváló lehetőségnek bizonyult, hogy minél több saját dalát megmutathassa a közönségnek, melyek egy csapásra ismertté és sikeressé tették. A műsorban saját dalaival bejutott a döntőbe, ahol a legjobb női énekesként zárta a műsort, és Ő nyerte a különdíjat is, mellyel lehetőséget kapott fellépni 2022-ben a Sziget fesztiválon is.

2022. tavaszán a Honeybeast zenekar meghívására, végigturnézta az országot. Az év hátralévő részében határon innen és túl, számos magyar városi rendezvényen és fesztiválon adott nagy sikerrel önálló koncertet zenekarával.
Read More
Pop
Follow artist