Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Pandóra Projekt Tickets, Tour Dates and Concerts

Pandóra Projekt

Pandóra Projekt - Turbina, Budapest

Apr 5, 2024

7:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Pandóra Projekt Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
SZERETNÉK SZERETVE LENNI✨🪩 Szerelem,összetört szívek,tombolás,kiabálás,szeretet,rózsaszín és rengeteg csillám. A Pandóra indulása óta hajtogatjuk minden adandó alkalommal, hogy szinte mindennél fontosabb az érzelmeink megélése, kifejezése vagy éppen feldolgozása. Éppen ezért 2024 első Pandóra koncertjének -kicsit elkéstetve a valentinnapot- a SZERELEM/SZERETET a tematikája. Szivecskék,celebrity crushok,összetört szívek,tombolás,kiabálás,szeretet,rózsaszín és rengeteg csillám: mi ilyenre tervezzük nektek ezt az estét a Turbina Nagytermében. Tessék előhalászni a szekrény mélyéről a flitteres-rózsaszín ruhákat,és ne feledjétek: az eseményre limitált merch is készül,amikből csak itt tudtok majd beszerezni!
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Pandóra Projekt Biography

A Pandóra Projekt egy fiatal, energikus duó, Major Dorci és Végh Janka Zsuzsanna formációja. A különleges vokálokkal fűszerezett szövegcentrikus dalok alapvetően indie -folk, avagy ethno - pop hangzásúak, egyszerű magyar népi motívumokkal vegyítve. Első daluk 2021 februárjában jelent meg ́Aki érdekel ́ címmel, majd áprilisban egy videóklip is érkezett hozzá, ami bekerült a 2021-es Magyar Klipszemlére.

A 2021-ben meghirdetett Hangfoglaló Kollégium induló előadói programjának támogatott zenekara. 2022 a zenekar első mozgalmasabb koncert éve volt, amellett, hogy az első lemezük előfutáraként kijött a “virágról virágra” daluk videóklippel, az összes nagyobb fesztiválon volt lehetőségük zenélni, többek közt a Bánkitó fesztiválon, Ördögkatlanon, Művészetek Völgyén és a Palóznaki Jazz Pikniken. Ezenfelül kiemelt koncertek voltak még az együttes életében: augusztusban a Budapest Parkban zenélhettek a a számukra nagyon meghatározó Margaret Island előtt, valamint a Magyar Zene házában és az Akvárium teraszon zárták a nyarat.

2023 elején érkeztek az első lemezükkel, aminek címe „körbe-körbe karikába”. A kör-motívum a lemezborítón is megjelenik, amin több Dorci és Janka jár körtáncot, a tánc pedig különösen fontos, mert azt szeretnék, ha együtt kiénekelnék, kitáncolnák a problémáikat a dalaikra. A körbe-körbe karikába szóösszetétel a párválasztó című dalukban szerepel, ami arról szól, hogy ahhoz, hogy magunkat felfedezzük és megtaláljuk, nagyon sok mindenki mást is fel kell fedeznünk. Ez a fajta körkörös, repetitív folyamat jelenik meg a lemez összes dalában, mert akár egy csalódás, vagy egy fomo-féle felismerés is segíthet abban, hogy visszataláljunk saját magunkhoz. Január 21.-én egy Lemezbemutató ceremónia keretein belül mutatták be a lemezt Budapesten a Fonó Budai Zeneházban, majd a Margaret Islanddel közösen elindulnak életük első országos turnéjára.
Read More
Folk Pop
Pop
Follow artist