Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Margaret Island Tickets, Tour Dates and Concerts

Margaret Island

Margaret Island - Tisza Presszó, Csongrád

May 18, 2024

8:00 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
Margaret Island Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets
About this concert
Mozgalmas év vár 2024-ben a Margaret Islandre: az idén 10. születésnapját ünneplő zenekar áprilisban új nagylemezzel jelentkezik, így a tavaszi-nyári országjáró turnéjuk során a korábbi nagy Margaret klasszikusok mellett a legújabb dalokból is hallhat a közönség egy válogatást.
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Margaret Island Biography

Pozitív és elgondolkodtató popzenéjük és kirobbanóan energikus előadásmódjuk miatt a közönség hamar szívébe zárta a fonyódi kötődésű Margaret Island zenekart. A Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf alapította csapat olyan slágerek szerzői, mint a 2016-ban berobbant Eső, a Hóvirág, a Veled minden, a Nem voltál jó, a Házszám és a Valahol.

A többek között Junior Artisjus szakmai díjjal kitüntetett zenekar máig töretlenül népszerű, a legnagyobb hazai fesztiválok és klubok visszatérő fellépői.

Négy nagylemezük és egy koncertalbumuk közül a ‘Hol marad az én történetem’, az ’Egyszer volt’ és a ’III’ is aranylemez lett - utóbbi 2019-ben Fonogram díjat is kapott. A számos díjjal kitüntetett csapat a siker ellenére máig az őszinte örömzenélésben hisz.

A zenekar a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet az értékközvetítésre és a megújulásra, ill. többek között arra, hogy koncertjeik sokszínűek legyenek, így a közönségük időről időre a zenei élményen túl különleges emlékekkel térhet haza.

Olyan rendhagyó helyszíneken is felléptek már, mint az Aggteleki cseppkőbarlang, a Kőröshegyi ill. Pannonhalmi levendulás, a Fertőrákosi Kőfejtő, a Szántód és Tihany között közlekedő komp, vagy épp Magyarország egyik legszebb panorámájú helyszíne, a Szigligeti vár. Telt házas koncerteket adtak a Müpa hangversenytermében, a Kobuci kertben, valamint a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is, ahol szimfonikus zenekarral kiegészülve varázsolták el közönségüket. A 2019-es Csend turné során kamarazenekarral kiegészülve járták az ország nívós hangversenytermeit, de a 2020-as covid sújtotta évben sem tétlenkedtek: új dalokkal - Valahol, Boldogságtól - , közreműködésekkel és stream koncertekkel jelentkeztek.

A legutóbbi, 2021-ben megjelent Hol marad az én történetem c. album, melyet teljes egészében Fonyódon írtak és rögzítettek, szintén aranylemez lett. Olyan dalok találhatók rajta, mint a Ha elvesznél, a Meddig maradunk még, vagy a Senki nem felel, melynek klipjében Lábas Viki énekesnő kortárs tánccal lepte meg a rajongókat.

A víz közelsége és a balatoni táj máig a dalszerzők legfőbb inspirációs forrása.
Read More
Alternative
Pop
Folk Pop
Follow artist