Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Margaret Island Tickets, Tour Dates and Concerts

Margaret Island

Margaret Island - Víztoronykert, Debrecen

May 11, 2024

7:00 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
Margaret Island Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets
About this concert
Mozgalmas év vár 2024-ben a Margaret Islandre: az idén 10. születésnapját ünneplő zenekar áprilisban új nagylemezzel jelentkezik, így a tavaszi-nyári országjáró turnéjuk során a korábbi nagy Margaret klasszikusok mellett a legújabb dalokból is hallhat a közönség egy válogatást. Vendégzenekar: Doggos
Show More

Find a place to stay

Event Lineup
Margaret Island
2.93K Followers
Follow
Doggos
19 Followers
Follow
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Margaret Island Biography

Pozitív és elgondolkodtató popzenéjük és kirobbanóan energikus előadásmódjuk miatt a közönség hamar szívébe zárta a fonyódi kötődésű Margaret Island zenekart. A Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf alapította csapat olyan slágerek szerzői, mint a 2016-ban berobbant Eső, a Hóvirág, a Veled minden, a Nem voltál jó, a Házszám és a Valahol.

A többek között Junior Artisjus szakmai díjjal kitüntetett zenekar máig töretlenül népszerű, a legnagyobb hazai fesztiválok és klubok visszatérő fellépői.

Négy nagylemezük és egy koncertalbumuk közül a ‘Hol marad az én történetem’, az ’Egyszer volt’ és a ’III’ is aranylemez lett - utóbbi 2019-ben Fonogram díjat is kapott. A számos díjjal kitüntetett csapat a siker ellenére máig az őszinte örömzenélésben hisz.

A zenekar a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet az értékközvetítésre és a megújulásra, ill. többek között arra, hogy koncertjeik sokszínűek legyenek, így a közönségük időről időre a zenei élményen túl különleges emlékekkel térhet haza.

Olyan rendhagyó helyszíneken is felléptek már, mint az Aggteleki cseppkőbarlang, a Kőröshegyi ill. Pannonhalmi levendulás, a Fertőrákosi Kőfejtő, a Szántód és Tihany között közlekedő komp, vagy épp Magyarország egyik legszebb panorámájú helyszíne, a Szigligeti vár. Telt házas koncerteket adtak a Müpa hangversenytermében, a Kobuci kertben, valamint a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is, ahol szimfonikus zenekarral kiegészülve varázsolták el közönségüket. A 2019-es Csend turné során kamarazenekarral kiegészülve járták az ország nívós hangversenytermeit, de a 2020-as covid sújtotta évben sem tétlenkedtek: új dalokkal - Valahol, Boldogságtól - , közreműködésekkel és stream koncertekkel jelentkeztek.

A legutóbbi, 2021-ben megjelent Hol marad az én történetem c. album, melyet teljes egészében Fonyódon írtak és rögzítettek, szintén aranylemez lett. Olyan dalok találhatók rajta, mint a Ha elvesznél, a Meddig maradunk még, vagy a Senki nem felel, melynek klipjében Lábas Viki énekesnő kortárs tánccal lepte meg a rajongókat.

A víz közelsége és a balatoni táj máig a dalszerzők legfőbb inspirációs forrása.
Read More
Folk Pop
Alternative
Pop
Follow artist