Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Manuel Tickets, Tour Dates and Concerts

Manuel

Manuel - STRAND Fesztival 2024

Aug 22, 2024

9:00 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
Manuel Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets
About this concert
Manuel a STRAND Fesztiválon!
festival
See who else is playing at STRAND Fesztival 2024

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Manuel Biography

A fiatalok számára, mindig a zene jelentette a kiutat a rossz otthoni körülmények közül. Elsősorban a rap műfajában érzi otthon magát, de a melankolikusabb dalok is jól állnak karcos énekhangjához. Dalokat ír, a 2019-es X-Faktorban is saját dallal debütált, amit hatalmas érdeklődés övez a mai napig.

2021-ben egy saját száma debütált összesen, ami a Telepi srácok a VALMAR egyik tagjával, de a duó Éget a nap című zenéjében is kulcsszerepet kapott, amiből kifolyólag Fonogram-díjas művésszé vált. Írt még rímeket Missh, ByeAlex, Bruno x Spacc zenéibe és az X-Faktor tizedik évadának elődöntőjében debütált a jubileumi évad későbbi győztesével, ALEE-val közös dala, a Deja Vu.

2022-ben hozta nyilvánosságra a Zombit[37], az első dalt az Idegen[38] című nagylemezéről, mellyel sikerült az X-Faktoros zenéi és a Talán[25] című slágere után ismét átütő sikert aratnia. Ezek után érkezett a szintén nagy sikereket elért Balenciaga, majd ősszel a nyári hangulatú Palvin és az ezzel együtt érkező, szintén nyárias, Hajnalokig. Karácsony előtt 5 nappal adta ki a várva-várt Popstar-t.

2023-ban adta ki az első nagylemezét, az Idegen-t, ami nemzetközileg is mérhető figyelmet kapott. Májusban kiderült, hogy ő lesz a The Voice második évadának egyik coacha
Read More
Pop
Trap
Hiphop
Follow artist