Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Lóci játszik Tickets, Tour Dates and Concerts

Lóci játszik

Lóci játszik - Jate, Szeged

Mar 29, 2024

7:00 PM GMT+1
I Was There
Leave a Review
Lóci játszik Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Tizedik születésnapját ünnepli a Lóci játszik, és visszatér Szegedre a JATE Klubba! Természetesen az idő múlása önmagában nem erény, de azért mindenki szeret ajándékot kapni, nem? A Lóci játszik pedig szeretne mindenkit megajándékozni, aki valaha is Nem táncolt jobban egy buliban, aki Szociálisan érzékeny volt a barátnőjével, aki a Panelparadicsomban nőtt fel, vagy aki érezte már, hogy Minden úgy jó, ahogy van. Aki igazi ősrajongó és még a VAN-ból is ismer dalokat, vagy csak most csatlakozott az elmúlt 80 nap alatt – mindenkinek jut egy csemegefalat. A zenekar tényleg komolyan veszi ezt a jubileumot, mert valóban minden képzeletet felülmúlt az elmúlt tíz év, és szeretne mindenkivel koccintani, aki részese volt ennek a kalandnak. Szóval lócijátszikerek: ünnepeljük meg magunkat méltó módon márciusban a Lóci játszik X. születésnapi turnéján! Vendégzenekar: Hűvös
Show More

Find a place to stay

Event Lineup
Lóci játszik
1.22K Followers
Follow
Hűvös
30 Followers
Follow

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Lóci játszik Biography

A 2014 óta működő zenekar történetét Csorba Lóci névadó frontember alapozta meg, amikor megírta a VAN című mozi filmzenéjét. Ezt követte a Ki Mit Tube, és a Cseh Tamás Program elismerése, egy sikeres turné a Margaret Islanddel közösen, majd fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját. 2017-ben megnyerték a Fonogram „Év Felfedezettje” díját, és a Nagy-Szín-Pad verseny győztesei lettek, így az összes fesztiválon kiemelt helyen léptek fel, így például a VOLT-on a Linkin Park előtt, a SZIGET-en PINK előtt, a Strand fesztiválon a Bastille előtt. Utóbbinak a hivatalos himnusza is a ´Nem táncolsz jobban´ slágerük egy nyári mutációja lett, ´Nem strandolsz jobban´ címmel. A 2020-as Magyar Filmdíj gálán Lóci Csengery Dániellel együtt elnyerte a legjobb zeneszerző díjat a Seveled film főcímdalának megírásáért. 2021-ben pedig a ‘Panelparadicsom’ klipje kapta a legjobb performansznak járó díjat a Magyar Klipszemlén.

A Lóci játszik őszinte életszemléletével, és energikus színpadi jelenlétével keríti hatalmába a koncertre látogatókat. A néhol balkáni, néhol alternatív zenekar olyan bensőséges és szórakoztató hangulatot hoz a színpadra, hogy a hallgatónak nincs más feladata, mint ellazulni, és átadni magát a fúvósokkal tarkított funky szólamoknak. A vidám köntösbe bújtatott mindennapi valóságainkat és nehézségeinket megfogalmazó dalszövegekkel könnyen lehet azonosulni. Ilyen a régi dalok közül emlegetve az ’Ó Nincs’, a ’Te leszel a feleségem, ’Szociálisan érzékeny dal’ vagy az új, „Színes, magyarul beszélő” című lemezen megjelent ’Túl sok a városban a diszkó’. 2022 végén a zenekar társult a TRIP, a Vígszínház és a Kult 2* színházi műsorához a 80 nap alatt a Föld körül című darabhoz, amely állandó teltház mellett sikeres tavaszi szezont zárt. 2023-ban teltház előtt bemutatták saját színházi darabjukat Magács László rendezésében Krokodil Hotel néven a Müpában. 2024 elején megjelent ’Rámszoknál’ című daluk, amihez Gyimesi Anna rendezése alapján készült egy látványos klip is. Februárban 10 éves születésnapi turnéra indul a Lóci játszik.
Read More
Alternative
Follow artist