Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Hősök Tickets, Tour Dates and Concerts

Hősök

Hip-Hop Allstars - SopronFest 2024

May 18, 2024

4:30 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
Hősök Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets
About this concert
Hip-Hop Allstars a SopronFesten!
festival banner
See who else is playing at SopronFest 2024

Find a place to stay

Event Lineup
Hősök
6.4K Followers
Follow
Follow
Animal Cannibals
1.5K Followers
Follow

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Hősök Biography

A Hősök csapata 2001-ben alakult és azóta aktív szereplője a magyar zenei életnek.

A korai Szóhisztéria, Nyelvtan és Klasszik lemezek megalapozták az underground ismertséget. 2003-ban megnyerték a Hiphop Mission nevű országos tehetségkutató versenyt, mely a legendás Fila Rap Jam-ek utódja volt. 2011-ben a tízéves jubileum és a negyedik album (Négy Évszak) újabb nagy fordulópontot jelentett a zenekar életében. A lemez rengeteg pozitív kritikát kap, sok új kapu és lehetőség nyílik folyamatosan a Hősök számára. 2012-ben szerepelnek a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarával a Szimfonik 2.0 rendezvényen. 2013-ban Érintés címmel napvilágot lát az ötödik korong olyan dalokkal, mint a Kisember, a Hip Hop Hatalom vagy az Enyém. Ebben az évben többek között a soproni Volt Fesztivál nagyszínpadának nyitó produkciójaként szerepelnek.

A Négy Évszak, Érintés és Raplife albumok a nagyközönség felé nyitás céljából is készültek. A Hősök dalok hangulata széles skálán mozog: a Mindörökké vagy a Szó fel éppúgy a csapat emblémája, mint az Utolsó vasárnap vagy a Lepörög a Film.

Az élet persze ezután sem állt le. Folyamatosan ontják az új dalokat és klipeket. A közönség töretlenül rajong videóikért és dalaikért, az élő koncertek, fellépések hangulata pedig bárkit magával ragad, még akkor is, ha valamilyen véletlen folytán eddig nem hallotta volna őket.

A csapat az évek alatt bejárta fellépéseivel az országot. Minden nagyobb hazai fesztiválon szerepelnek, korábban az Offline Sport Games nyárzáróin alapnevek, manapság pedig városi-községi rendezvényeken és természetesen a hiphop orientált bulikon is biztos pont a Hősök szerepeltetése.
Read More
Hip Hop
Follow artist