Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Hősök Tickets, Tour Dates and Concerts

Hősök

Hip-Hop Allstars - SopronFest 2024

May 18, 2024

4:30 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
Hősök Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets
About this concert
Hip-Hop Allstars a SopronFesten!
festival banner
See who else is playing at SopronFest 2024

Find a place to stay

Event Lineup
Hősök
6.41K Followers
Follow
Follow
Animal Cannibals
1.51K Followers
Follow
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Hősök Biography

A Hősök csapata 2001-ben alakult és azóta aktív szereplője a magyar zenei életnek.

A korai Szóhisztéria, Nyelvtan és Klasszik lemezek megalapozták az underground ismertséget. 2003-ban megnyerték a Hiphop Mission nevű országos tehetségkutató versenyt, mely a legendás Fila Rap Jam-ek utódja volt. 2011-ben a tízéves jubileum és a negyedik album (Négy Évszak) újabb nagy fordulópontot jelentett a zenekar életében. A lemez rengeteg pozitív kritikát kap, sok új kapu és lehetőség nyílik folyamatosan a Hősök számára. 2012-ben szerepelnek a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarával a Szimfonik 2.0 rendezvényen. 2013-ban Érintés címmel napvilágot lát az ötödik korong olyan dalokkal, mint a Kisember, a Hip Hop Hatalom vagy az Enyém. Ebben az évben többek között a soproni Volt Fesztivál nagyszínpadának nyitó produkciójaként szerepelnek.

A Négy Évszak, Érintés és Raplife albumok a nagyközönség felé nyitás céljából is készültek. A Hősök dalok hangulata széles skálán mozog: a Mindörökké vagy a Szó fel éppúgy a csapat emblémája, mint az Utolsó vasárnap vagy a Lepörög a Film.

Az élet persze ezután sem állt le. Folyamatosan ontják az új dalokat és klipeket. A közönség töretlenül rajong videóikért és dalaikért, az élő koncertek, fellépések hangulata pedig bárkit magával ragad, még akkor is, ha valamilyen véletlen folytán eddig nem hallotta volna őket.

A csapat az évek alatt bejárta fellépéseivel az országot. Minden nagyobb hazai fesztiválon szerepelnek, korábban az Offline Sport Games nyárzáróin alapnevek, manapság pedig városi-községi rendezvényeken és természetesen a hiphop orientált bulikon is biztos pont a Hősök szerepeltetése.
Read More
Hip Hop
Follow artist