Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Pam Rabbit Tickets, Tour Dates and Concerts

Pam Rabbit

Pam Rabbit - ROXY

Oct 3, 2024

7:00 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
Pam Rabbit Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets
About this concert
Pam Rabbit, česko-arménská zpěvačka s osobitou a neotřelou tvorbou se světovými parametry, o sobě dala výrazněji vědět debutovým EP Mom, I’m Lost, s nímž se dostala do nejužší nominace Cen Anděl. Na kontě už má spolupráce se jmény jako Ben Cristovao, HILLS 97, John Wolfhooker, Totally Nothin nebo Slza. Ve vyprodaném Lucerna Music Baru pokřtila své nové album I LOVE THE INTERNET, díky kterému si získala srdce mnoha fanoušků, respekt hudebních kritiků a nominaci na Sólovou interpretku v Cenách Anděl 2023.
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Pam Rabbit Biography

Pam Rabbit je česká zpěvačka a autorka s arménskými kořeny, která nemá problém s lehkostí a humorem sobě vlastním tvořit v českém i anglickém jazyce. Do povědomí veřejnosti se dostala nejen svou účastí v národním kole Eurovize, ale i osobitou a neotřelou hudbou, která přináší do české pop music svěží vítr. To dokázala nejen na svém debutovém EP Mom, I’m Lost, s nímž se dostala do nejužší nominace prestižních hudebních Cen Anděl. Z debutu pochází také její největší hity jako Ve Starym Dome nebo We’re All Gonna Fly, na kterém spolupracovala s Benem Cristovao. Na kontě má Pam Rabbit i spolupráci s kapelou Slza na tracku Padám, nebo s HILLSL 97 na písni Ona To Ví.

Aktuálně nejvýraznější písní známou i z rádiového éteru je píseň stuck in the cloud, kterou Pam Rabbit živě představila v rámci show Cen Anděl 2022.

Na podzim 2023 vydala album „I LOVE THE INTERNET“, které v lednu 2024 pokřtila ve vyprodaném pražském Lucerna Music Baru a odjela vyprodané halové turné jako support kapely Mirai. Aktuálně se připravuje na svoji největší show v pražském klubu Roxy, kde vystoupí v říjnu 2024.
Read More
Follow artist