Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Soft Analog Tickets, Tour Dates and Concerts

Soft Analog

BÜYÜK ANKARA KONSERİ

Jolly Joker Ankara
Kızılırmak Cad. No: 14

Mar 30, 2024

10:00 PM GMT+3
I Was There
Leave a Review
Soft Analog Tickets, Tour Dates and Concerts

Share Event

Soft Analog Biography

Ömer Çelik ve İdil Tavşanlı tarafından 2019 yılında Ankara'da kurulan Soft Analog, müziğinde disko, synth-pop, dream-pop, new wave, funk ve elektro dans-pop formlarını kullanıyor ve 80'ler ve 90'ların synthesizer, drum machine, disko-funk bas ve davul kalıplarından ve eski moda tarzından etkileniyor. Soft Analog'un şarkıları dinamik-enerjik sesler, melankolik ve eleştirel bir anlatımla modern hayatın yarattığı duygu ve farkındalıklara değiniyor.



Şimdiye kadar aylık 104.632 dinleyiciye ulaşmış olan grup, hızla dinleyici kitlesini büyütmeye devam ediyor. Grubun diskografisinde “Boşluğun İçinde (2019), Biz Gibiler(2019), Adımlar feat. Vaa (2020), Karışır İzlerin feat. Yiğit Seferoğlu (2020), Buraya Uzakta (2020), Ne Az Ne Fazla (2020), Kaybolur (2020) -Kaybolur şarkısına Anatolian Sessions tarafından remixlendikten sonra Buddha Bar 25. Yıl koleksiyonunda yer verilmiştir, bu global ve tarihi değeri olan koleksiyonda bulunmak grup için çok gururlu bir gelişmedir.- Geç Vakitler (2020), Yansımalar (2020), Akustik EP (2020), Renklerim feat. uclercagri (2021),  Modern Zamanlar (2021), Arasında Dünyanın EP (2021), Misket (2021), Bombalar (2021), Ne Kadar Uzağım (2022), BİR YOLU YOK MU (2022) ve son olarak Uçarım Bu Alemde (2022) teklileri ve kısa çalarları bulunuyor.
Soft Analog güncel üretimlerine devam ederken aynı zamanda eski Anadolu ezgilerini de ön planda tutan parçaları ve yorumlarıyla da seyirciyle buluşuyor. Yeniden yorumladıkları Anonim Ankara türküsü olan "Misket" ve yeni singleları olan "Uçarım Bu Alemde" ile sanatın nesiller arası olduğunu vurguluyorlar.



💎 Soft Analog, 2019'da Ankara'da kurulan bir grup. Disco, Funk ve Synthwave türlerini harmanlayarak Alternatif Pop, Synth Pop ve İndie Dans tarzında müzik yapıyor. Daft Punk , French 79, L'Impératrice, Camel, The Alan Parsons Project, Justice ve Röyksopp gibi sanatçılardan ilham alarak Türk ezgilerini çağdaş elektronik dokunuşlarla birleştiriyor.

2020'nin sonlarında "Yolculuk" konser serisiyle sahne almaya başladılar. Kısa sürede Türkiye'de birçok ünlü sanatçıyla sahneyi paylaştılar. Şimdi ise DANS İLLÜZYON adlı heyecan verici albümleri ve özgün konseptli şovlarıyla konserlerine devam ediyorlar. Soft Analog, müziğin yanı sıra sahne performansları ve yaratıcı şovlarıyla dinleyicilere farklı bir deneyim sunarak onları bir müzikal yolculuğa davet ediyor.

(EN)
💎 Soft Analog, formed in Ankara in 2019. Mixing Disco, Funk, and Synthwave, they create a unique style in Alternative Pop, Synth Pop, and Indie Dance. Inspired by Daft Punk , French 79 , L'Impératrice , Camel, The Alan Parsons Project, Justice, and Röyksopp , they blend Turkish melodies with electronic beats.

In late 2020, they started the Yolculuk concert series, sharing the stage with local and international artists. Now, with the debut album "DANS İLLÜZYON", they continue with a new concept, captivating audiences with music and creative shows. Soft Analog takes listeners on a memorable journey, offering an experience beyond just sound.
Read More
Disco
Indie Alt Pop
Pop
Synth Pop
Electronic Pop
Follow artist