Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Tidstyv Tickets, Tour Dates and Concerts

Tidstyv

Tidstyv + Longfield & Super Skeleton + Sandra Szabo // Kometen

May 25, 2024

8:00 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
Tidstyv Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets
About this concert
TIDSTYV er «Et av landest mest spennende rockeband om dagen» skrev Checkpoint Charlie Stavanger da de sørget for en tidlig booking av Tidstyv. Med tradisjonsrike røtter i Norges idylliske vestland, kommer kritikerroste Tidstyv i en vill fart. De leverer en catchy og hemningsløs pakke som oser av energi og særpreg. Frontet av Hanne Rye, fra Nordfjordeid, bunner dette i en unik ny sound som sjeldent er hørt i rocken. Bare etter sine første utgitte låter spilte de på prestisjetunge konserter som Klubbøya, under Øyafestivalen 2023, varmet opp for Bokassa på Vulkan Arena og spilt på en myriade av landets feteste scener. De har og høstet mange gode anmeldelser fra bl.a Ballade, Musikknyheter, Dagsavisen osv. Mars 2024 ser den lenge etterspurte debutplata «Det Blir Bra Til Slutt» dagens lys. Etterfulgt av en omfattende norgesturné, og etter mang en radiolisting og playlisting, er det sterke antydninger på en musikkbransje som følger nøye med på «et av landest mest spennende rockeband om dagen». De tar med seg LONGFIELD & SUPER SKELETON for å gjøre kvelden enda mer interessant. Boney M. har dratt Gamle Erik opp fra avgrunnen etter hoftene og byr på en antent dans. Resultatet er Longfield & Super Skeleton. Med munnen full av tyggis, og Roky Erickson og Scissor Sisters på ørene, klorer de rabiat etter de sanne synderne vi står ovenfor i dag: Tafatte artister bak tykke vegger av sarkasme og likegyldighet, proppfulle av designerdop og redselen for å miste følgere på instagram. Forbi oss er mørketiden! Det på høy tid at Longfield & Super Skeleton utfører sin plikt; å forandre rocken fra en uglesett, ultra-macho, utdatert surpotte, til en uhøytidelig, alt-inkluderende skikkelse utsultet på dans, begjær og billig Moscato. Det er på tide å vri hodet av veskehunder og deres apatiske eiere, og feire lysten til å se ut hvordan, og gjøre hva faen en vil! Som support har de med seg lokale Sandra Szabo!! "The voice of Sandra Szabo is like an angel's kissed by the devil" - var ordene fra den tyske avisen Der Spiegel etter en konsert på Garage i Bergen. Sandra er en norsk-ungarsk musiker og låtskriver med rock i hjertet, og har siden 2011 vært aktiv som TheRocketQueen på Youtube. Sandras image er ei jente "with a super sweet smile, and a rock n' roll style", og gir et live show du husker, full av lidenskap og energi!
Show More

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Tidstyv Biography

Tidstyv er «Et av landest mest spennende rockeband om dagen» skrev Checkpoint Charlie Stavanger da de sørget for en tidlig booking av Tidstyv. 



Med tradisjonsrike røtter i Norges idylliske vestland, kommer kritikerroste Tidstyv i en vill fart. De leverer en catchy og hemningsløs pakke som oser av energi og særpreg. Frontet av Hanne Rye, fra Nordfjordeid, bunner dette i en unik ny sound som sjeldent er hørt i rocken. Bare etter sine første utgitte låter spilte de på prestisjetunge konserter som Klubbøya, under Øyafestivalen 2023, varmet opp for Bokassa på Vulkan Arena og spilt på en myriade av landets feteste scener. De har og høstet mange gode anmeldelser fra bl.a Ballade, Musikknyheter, Dagsavisen osv. 



Mars 2024 ser den lenge etterspurte debutplata «Det Blir Bra Til Slutt» dagens lys. Etterfulgt av en omfattende norgesturné, og etter mang en radiolisting og playlisting, er det sterke antydninger fra en musikkbransje som følger nøye med på «et av landest mest spennende rockeband om dagen».
Read More
Rock
Follow artist