Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
mariekeschenk Tickets, Tour Dates and Concerts

mariekeschenk

Support "De Jeugd Van Vroeger"

Apr 13, 2024

8:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
mariekeschenk Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

mariekeschenk Biography

Marieke Schenk is een artiest die in één woord omschreven kan worden: enthousiast!

De nieuwe Nederpop artiest verovert met haar catchy songs en energieke optredens een steeds groter publiek. Zo schrijft ze over het ontdekken van jezelf en het vinden van je plek in de wereld. Onderwerpen als identiteit, relaties en jong zijn spelen hierin een grote rol.

Haar liefde voor muziek ontstond in 2017, toen ze een concert van Miss Montreal bijwoonde. Dit opende haar ogen en ze begon meteen zelf met gitaarspelen en liedjes schrijven. In 2019 won ze de Kunstbende Drenthe en kreeg een podium op het Hullabaloo Festival, waar ze optrad naast artiesten als Danny Vera en Kygo. Sindsdien heeft ze opgetreden op festivals als Bevrijdingsfestival 2023 Drenthe, Sweelpop (mainstage, zoals o.a. FLEMMING) 2023, TT-Festival 2023, Eurosonic Noorderslag 2023. Ook voor 2024 stond Eurosonic op het programma. Onlangs heeft Marieke Schenk de Graspoll Talentbattle gewonnen met een unanieme jury. Hierdoor mag ze met trots de MainStage van Graspop 2024 openen. Verder wordt 2024 voor Marieke Schenk een muzikaal jaar met vele festivals en concerten.

Marieke is een echt podiumbeest. Ze staat vol energie op het podium en weet het publiek te betoveren met haar vrolijke uitstraling en overtuigende stem. Ze maakt muziek om mensen te inspireren, zoals Miss Montreal haar geïnspireerd heeft. Dit doet ze door lekker zichzelf te zijn op het podium. Kortom; door Marieke haar energie is elk optreden er één om niet meer te vergeten.
Read More
Modern Pop
Follow artist