Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Smoorverliefd op Doe Maar Tickets, Tour Dates and Concerts

Smoorverliefd op Doe Maar

Smoorverliefd op Doe Maar

Sep 6, 2024

3:00 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
Smoorverliefd op Doe Maar Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets

Find a place to stay

Event Lineup
Guus Bok
5 Followers
Follow
Follow

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Smoorverliefd op Doe Maar Biography

Smoorverliefd (op Doe Maar) is dé Doe Maar Tribute van de BeNeLux. Sinds 2012 staat deze band, voorheen bekend als Toe Maar, garant voor het meest originele Doe Maar geluid, en bouwen ze de dikste feesten op de grootste shows.
Tot zover de verplichte ronkende zinnen. Laten we nu even wat feiten op rij zetten: In 2016 plaatste de Volkskrant de band in de top drie van beste tributebands van Nederland. Ze hebben opgetreden op grote festivals zoals Zwarte Cross en Manana Manana, op prominente tribute-podia zoals Buttonpop en de Nacht van de Kaap, en door heel Nederland, België en zelfs op de Antillen. Het publiek ging uit zijn dak in het Nederlandse clubcircuit, in vrouwengevangenissen, openluchttheaters en op tropische stranden. Als klap op de vuurpijl stond Smoorverliefd in 2023 meerdere malen op het podium met de originele Doe Maar-muzikant Joost Belinfante (Nederwiet!).
Sinds de toetreding van zanger Guus Bok uit Rotterdam in 2022 heeft de band zich gespecialiseerd in grootschalige zomershows (5000+ bezoekers) door heel Nederland en België. De recensies zijn juichend, want het is altijd feest, onder welke omstandigheid dan ook. En dat terwijl de klanken, de groove, de koortjes, en vooral de reggae nog steeds perfect aansluiten op het jaren 80-geluid van Doe Maar zelf.
Read More
Ska
Dutch
Reggae
Follow artist