Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Saattohoito79 Tickets, Tour Dates and Concerts

Saattohoito79

PUNK EASTER - KOUVOLA/ House of Rock

Mar 29, 2024

9:00 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Saattohoito79 Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
PUNK EASTER 2024: Pitkänperjantain PUNKrock matinea! Kattaus: Sonic Punter (Lahti) SAA KILJUA (Oulu) SAATTOHOITO79 (Kouvola) Illan avaa: SONIC PUNTER (Lahti): Postpunk/ Post-hardcore bändi Lahdesta! ”Sonic Punter luo pimeydestä valoa ja vaatimattomuudestaan kaipuuta. Heitä rakastetaan ja ihaillaan, fanitetaankin.”. ”Raikkain bändi mitä oon nähnyt. Dinosaur Jr oli alussa samaa kastia”. Sonic Punter:yhtyeeltä ilmestyi toukokuussa 2023 uudenkarheassa Helsingin Levypuristamossa valmistettu 12- tuumainen split-minialbumi: New Dawn, Savant! Levy on yhteistyötä Mother Goose yhtyeen kanssa! Kuuntelulinkki: https://songwhip.com/sonicpunter Somelinkit: https://www.facebook.com/sonicpunter https://www.instagram.com/sonicpunter/ ___________________________________ SAA KILJUA (Oulu): Saa kiljua on muusikkokaverusten musiikillinen puuhamaa, jossa punk ei kuole koskaan ja rokki on pahimmillaankin parasta. Melodista punkkia soittavan bändin lyriikat liikkuvat kaljanjuonnista masennukseen ja päivänpolitiikasta absurdeihin tarinoihin. Musiikillisesti monipuolinen bändi on saanut vaikutteita hyvin erityylisiltä punkbändeiltä (mm. NOFX, Pelle Miljoona, Descendents, No Shame, Rancid). Tyylillisesti yhtyeen musiikki on perinteistä melodista punkkia, jossa on kuitenkin myös koukkuja ja vaihtelua. Vuoden 2023 aikana yhtye on keikkaillut eri puolella Suomea ja esiintyi kesällä mm. seuraavilla festareilla: Qstock, Hässäkkä-Päivät, Kyyvesi Punk, Ostarifestari. Kuuntele: https://saakiljua.fi/kuuntele/ FB: https://facebook.com/saakiljua TT: https://www.tiktok.com/@saakiljua IG: https://www.instagram.com/saakiljua/ ___________________________________ SAATTOHOITO79 (Kouvola): Saattohoito79 tahdistaa sydämet ja luo kammiovärinää! Nimestään huolimatta ketään ei jätetä kylmäksi, KOSKA Bändi on livenä liekeissä 🔥 Bändi on 2018 perustettu Uudenaallon/ Melodisen PUNKrockin sanansaattaja Kouvolasta! Tutustu bändiin ja sen musiikkiin linkistä: https://hyperfollow.com/Saattohoito79linkit Yhtyeen musiikkiin ammennetaan vaikutteita sieltä 70-80-lukujen taitteesta ja siinä voi kuulla vivahteita punkrockin eri suuntauksista aina indie-rockiin asti! JULKAISUT: -Debyytti-LP vinyyli, Mitä sä haluut sitä sä saat! kesällä 2021! ( Arctic Noir Records) LEVY-YHTIÖ on nyt legendaarinen HILJAISET LEVYT Tampereelta! Yhteistyö alkoi keväällä 2022 ja saman vuoden kesänä ilmestyneellä vinyyli-singlellä! Toinen LP Vinyyli AJANKOHTAINEN KAKKONEN julkaistiin 18.8.2023. Saattohoito79:n musiikkia löytyy myös suoratoistopalveluista! Spotifyssa bändin musiikki on saanut nostetta mm. Parasta Suomipunkkia - sekä Suomi-indie tänään listoilla! Liput: Ennakkoon 10€ Ovelta 12€ Ovet klo 21.00 Showtime klo 22.00
Show More

Find a place to stay

Event Lineup
Saa kiljua
14 Followers
Follow
Saattohoito79
1 Followers
Follow

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Saattohoito79 Biography

SAATTOHOITO79:
Saattohoito79 tahdistaa sydämet ja luo kammiovärinää! Nimestään huolimatta ketään ei jätetä kylmäksi, KOSKA bändi on LIVEnä liekessä!

Yhtye on uudenaallon harjalla surfaava, pitkänlinjan soittajista 2018 kasattu, punkrock bändi Kouvolasta!

Rokkia tykitetään Punkin eri suuntauksien mausteilla ja vaikutteita poimitaan sieltä 70-80-lukujen taitteesta! Tempot pistää pogoomaan ja melodiat on mukana laulettavia!

Osa bändin jäsenistä näki ja koki Uudenaallon ensimmäisen tulemisen 80-luvun taitteessa.
Nyt matka jatkuu omalla musiikilla, mutta tuolla samalla asenteella.

Surut ja murheet potkitaan pois energisellä Rock'n'Rollilla!

JULKAISUT:
Debyytti-LP - Mitä sä haluut, sitä sä saat! 2021/ Arctic Noir Records
(Vinyyli)

LEVY-YHTIÖ on nyt legendaarinen HILJAISET LEVYT Tampereelta!

Vinyyli-single 2022
LP-Vinyyli AJANKOHTAINEN KAKKONEN 2023

Saattohoito79:n musiikkia löytyy myös suoratoistopalveluista! Spotifyssa bändin musiikki on saanut nostetta mm. Parasta Suomipunkkia - sekä Suomi-indie tänään listoilla!

Saattohoito79:
Laulu & kitara - Janne
Kitara - Jake
Basso & taustalaulu - Jore
Rummut & taustalaulu - Japi
Read More
Punk
Rock
Follow artist