Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Zing Je Moerstaal Tickets, Tour Dates and Concerts

Zing Je Moerstaal

Zing Je Moerstaal

May 2, 2024

7:30 PM GMT+2
Get Reminder
Book a Hotel
Zing Je Moerstaal Tickets, Tour Dates and Concerts
Get Tickets
Tickets

Find a place to stay

Event Lineup
Guus Bok
5 Followers
Follow
Follow

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Zing Je Moerstaal Biography

Zing Je Moerstaal met de Guus Bok Liveband is de leukste Nederlandstalige show! De energieke 7-koppige band, bekend van TV, brengt een bruisende mix van Nederlandstalige popmuziek die iedereen luidkeels laat meezingen. Duik in de sfeer met hits als ‘Brabant’ van Guus Meeuwis, beleef de rockvibes van ‘Stil In Mij’, dans op het ritme van ‘Schudden’, of waag je aan de polonaise op ‘Laat De Zon In Je Hart’. Deze muzikale show is een aaneenschakeling van verrassingen en zit boordevol onvergetelijke nummers van toen en nu.

De charismatische frontman Guus Bok is de ultieme gangmaker, waardoor de gezelligheid altijd gegarandeerd is. Als publiek word je al snel aangestoken om in je moerstaal mee te zingen! Kortom: 100% feestgarantie.

De Guus Bok Liveband heeft jarenlang als huisband gespeeld op TV bij ‘De Eretribune’ van ESPN en is een graag geziene gast in zowel het live-circuit als in de media. Ze hebben het podium betreden vele tentfeesten zoals het Bloklandfeest tot festivals zoals Bruisend Ginneken en dorpsfeesten zoals de Middenbeemster Kermis. Met hun vaste crew aan licht- en geluidstechnici staan ze garant voor een professionele show.
Read More
Dutch
Nederpop & Nederrock
Rock
Dutch Pop
Nederpop
Follow artist