Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Toverberg Tickets, Tour Dates and Concerts

Toverberg

Toverberg in Paradiso Tolhuistuin Zonzij

May 7, 2024

7:30 PM GMT+2
I Was There
Leave a Review
Toverberg Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Toverberg is het pseudoniem van de Amsterdamse indiefolk singer-songwriter Lars Kroon. Hij gebruikt traditionele folk- en country-invloeden als een raamwerk voor zijn liedjes over de vreugde en tekortkomingen van de innerlijke aard van de mens. Na twee goed ontvangen Engelstalige platen die hij uitbracht in 2020 en 2021, een uitgebreide tournee met de Popronde en als voorprogramma van Roosbeef, bracht hij in 2023 zijn eerste Nederlandstalige album uit; 'Tranen in de Wind'. Dit voorjaar verschijnt zijn nieuwe album 'De Rusteloze Materie', dat hij opnam met Henk Koorn, bekend van zijn werk met Hallo Venray.
Show More

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

About the venue

Check www.paradiso.nl for a complete programme overview. Paradiso is a venue in a former church in the heart of Amsterdam, promoting over 1.200 events, hosting over 600,0...
read more
Follow Venue

Toverberg Biography

Toverberg, artiestennaam van Lars Kroon, is een Nederlandse zanger-liedschrijver.

Als een toegewijde buitenstaander verkent hij met zijn muziek en teksten de menselijke ervaring. Hij gebruikt traditionele folk- en country-invloeden als een raamwerk voor zijn liedjes over de vreugde en tekortkomingen van de innerlijke aard van de mens.
Read More
Follow artist